Skip to main content

Γιαννούλης: Μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες της Θεσσαλονίκης

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης σημειώνει πως υπάρχει χρόνος για αποφάσεις ώστε να αποφευχθεί η πλήρης αποδιοργάνωση της οικονομίας της πόλης.

Την επανεξέταση της απόφασης για αναστολή του ανοίγματος της αγοράς στη Θεσσαλονίκη ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, σημειώνοντας πως η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες δεν προσφέρεται για κομματική αντιπαράθεση.

«Επενδύστε στους μικρούς επιχειρηματίες, στην υγεία, στη ζωή και την ελπίδα. Σταματήστε να παίζετε πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της Θεσσαλονίκης, των ανθρώπων της και της προοπτικής αυτού του τόπου», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαννούλη:

«Η εικόνα στην αγορά της Θεσσαλονίκης δεν προσφέρεται για κομματική αντιπαράθεση. Προσφέρεται για κατάθεση ειλικρινούς άποψης, αγωνίας και πρότασης.

Επανεξετάστε το άνοιγμα της αγοράς με πιο αυστηρά μέτρα και με μοριακά συνταγογραφημένα τεστ για μεγαλύτερη ιχνηλάτηση ώστε να εντοπίζονται και οι ασυμπτωματικοί που γίνονται φορείς και μεταφορείς της πανδημίας.

Ενέργειες τις οποίες μήνες πριν έχουμε προτείνει ως αντιπολίτευση. Ακούστε επιτέλους την αγωνία των εμπόρων που εμπαίζετε.

Επενδύστε στους μικρούς επιχειρηματίες, στην υγεία, στη ζωή και την ελπίδα. Σταματήστε να παίζετε πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της Θεσσαλονίκης, των ανθρώπων της και της προοπτικής αυτού του τόπου.

Υπάρχει χρόνος έστω και τώρα, να ληφθούν αποφάσεις ώστε να αποφευχθεί η πλήρης αποδιοργάνωση της οικονομικής ζωής της πόλης».