Skip to main content

Γιαννούλης: Παρακολουθήσεις πολιτών γίνονται μόνο σε αντιδημοκρατικά καθεστώτα

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΣΑ σημειώσε ότι «αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ εκθέτουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

«Παρακολουθήσεις πολιτών για διερεύνηση των πολιτικών τους απόψεων γίνονται μόνο σε αντιδημοκρατικά καθεστώτα. Οι αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ εκθέτουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη», τόνισε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης μιλώντας στον 102 FM της ΕΡΤ3.

«Δεν μπορεί να μην γνωρίζει ο αρμόδιος εισαγγελέας ότι δεν μπορείς να εκδίδεις κλήση για ανωμοτί κατάθεση σε εν ενεργεία βουλευτή, όπως έγινε στην περίπτωση του Π. Πολάκη μετά από μήνυση του Μ. Φουρθιώτη», σημειώσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «η χώρα και ιδιαίτερα η Βόρεια Ελλάδα δοκιμάζονται ξανά από την πανδημία και η κυβέρνηση τρέχει πίσω από τα γεγονότα».

Καταληκτικά ο κ. Γιαννούλης ανέφερε ότι «από τις αρχές του έτους ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχε καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για να θωρακιστεί το ΕΣΥ, τις οποίες αγνόησε η αλαζονική κυβέρνηση».