Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020
x

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Αναμένουν την κατάλληλη στιγμή, πριν από τις εκλογές, για να... κόψουν τις κορδέλες, υποστηρίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

«Όμηροι των προεκλογικών σκοπιμοτήτων του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Σάββα Χιονίδη μένουν εδώ και μήνες χιλιάδες κάτοικοι της Κατερίνης και της Πιερίας καθώς επίσης οι τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή», καταγγέλλει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Ο κ. Γιαννούλης σημειώνει ότι ενώ εδώ και μήνες έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο πρώτο και συγκεκριμένα το νότιο τμήμα της περιφερειακής οδού της Κατερίνης, μήκους περίπου 5 χιλιομέτρων, αυτό δεν παραδίδεται στους πολίτες, καθώς, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, «οι κύριοι Τζιτζικώστας και Χιονίδης, αναμένουν την κατάλληλη στιγμή, πριν από τις εκλογές για να... κόψουν τις κορδέλες».

«Το έργο δημοπρατήθηκε το 2011 από τη διοίκηση Ψωμιάδη-Τζιτζικώστα. Ο κ. Τζιτζικώστας τον Οκτώβριο του 2013 επιθεωρούσε τα έργα και διαβεβαίωνε ότι η Περιφερειακή Οδός της Κατερίνης θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στο τέλους του 2015. Από τότε έχουν περάσει οκτώ ολόκληρα χρόνια και οι πολίτες ακόμα περιμένουν», τονίζει ο Χρήστος Γιαννούλης προσθέτοντας ότι «πριν από λίγους μήνες ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης δεσμευόταν δημοσίως ότι ως τα μέσα Νοεμβρίου θα παραδοθούν στην κυκλοφορία τα πρώτα 4,9 χιλιόμετρα του Περιφερειακού δρόμου. Αλλά οι πολίτες ακόμα περιμένουν».

«Έχουν καθηλώσει ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία στην αδράνεια και στην στασιμότητα», υπογραμμίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης, σημειώνοντας ότι «οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας κοιτάμε πλέον μπροστά για να οικοδομήσουμε για την περιοχή μας ένα μέλλον προκοπής και ευημερίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ