Skip to main content

Γιαννούλης: Θέλαμε χρόνο να αφομοιώσουμε τα «θέλω» του Φερέιρα (vid)

«Είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ η επιστροφή του Βιεϊρίνια, θα μας βοηθήσει πολύ σε όλα τα παιχνίδια», δήλωσε ο διεθνής μπακ του «Δικεφάλου».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ, την φιλοσοφία του Άμπελ Φερέιρα αλλά και για την επάνοδο του Aντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε μιλώντας στο «PAOK TV», ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Μεταξύ άλλων, ο Κατερινιώτης αριστερός μπακ του «Δικεφάλου» ανέφερε:

«Βλέπουμε από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις ότι όντως η ομάδα γίνεται καλύτερη. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, έχουμε αφομοιώσει την φιλοσοφία του προπονητή και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος όταν ακούω καλά λόγια από τον προπονητή μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι, θέλω να συνεχίσει έτσι και η ομάδα για να κατακτήσουμε τους στόχους της χρονιάς. Να είμαστε όλοι υγιείς και βλέπουμε».

Μάλιστα, ο διεθνής άσος τοποθετήθηκε για τον Βιεϊρίνια αλλά και για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο.

«Είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ η επιστροφή του Αντρέ, θα μας βοηθήσει πολύ σε όλα τα παιχνίδια. Είναι εμβληματικός παίκτης για την ομάδα, ελπίζω να συνεργαστούμε στα επόμενα ματς και νομίζω ότι ο κόσμος έχει πολλά να περιμένει ακόμη από τον Αντρέ.

Ο Βόλος είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει στρωμένο ποδόσφαιρο και στην έδρα του είναι ακόμη καλύτερος. Εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε το τρίποντο για να συνεχίσουμε αυτό το σερί αποτελεσμάτων και καλών εμφανίσεων».