Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019
x

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: ΤΟ «ΕΡΓΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

Στοιχεία έδωσε για την πορεία υλοποίησης των έργων του ΕΣΠΑ 2014-2020 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης

«Είναι υποχρέωση δική μας αλλά και των μέσων ενημέρωσης να παρουσιάσουμε στο σύνολο των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, τα πεπραγμένα και τις παραλείψεις της διοίκησης της Περιφέρειας, ώστε να προσέλθουν ενημερωμένοι στις κάλπες της 26ης Μαΐου», επισήμανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την πορεία υλοποίησης των έργων του ΕΣΠΑ 2014-2020 στην Κεντρική Μακεδονία.

«Τα στοιχεία, τα οποία είναι προσβάσιμα από όλους στο anaptyxi.gov.gr, τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, αποτυπώνουν την πορεία υλοποίησης των ΕΣΠΑ 2014-2020 για κάθε περιφερειακή ενότητα της Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτό είναι το “έργο” της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το οποίο θέλει να κριθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Συμφωνούμε μαζί του. Κι εμείς για αυτό το… έργο θέλουμε να κριθεί, και καλούμε τους πολίτες στις 26 Μαΐου να αλλάξουμε σελίδα στην Κεντρική Μακεδονία. Κοιτάμε Μπροστά για μία Κεντρική Μακεδονία με προοδευτική κατεύθυνση, που αξιοποιεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων για την ανάπτυξη της περιοχής και την ευημερία των πολλών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ