Τρίτη 2 Ιουνίου 2020
x

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ:ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε περιοδεία στον δήμο και παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Ειδικού Σχολείου.

Τα σημεία που χτύπησε η κακοκαιρία τον Σεπτέμβριο του 2016 στον δήμο Θερμαϊκού επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε την ανάγκη για άμεση επούλωση των πληγών και δεσμεύτηκε για την ορθή και αποτελεσματική εκμετάλλευση των κονδυλίων που λιμνάζουν, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης παραμένει περίπου τρία χρόνια μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του 2016 ο δήμος Θερμαϊκού. Την ίδια στιγμή παραμένουν αναξιοποίητα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ως αποτέλεσμα της αδράνειας που επιδεικνύει και σε αυτό το θέμα η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Γιαννούλης συνοδεύει σχετικό βίντεο:


 
Στην περιοδεία του στον Δήμο Θερμαϊκού, ο κ. Γιαννούλης, αρχικά παρευρέθηκε στα επίσημα εγκαίνια του Ειδικού Σχολείου που βρίσκεται στη Νέα Κερασιά τονίζοντας το δικαίωμα που έχουν όλα τα παιδιά σε μια σωστή εκπαίδευση.Στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη, κυριάρχησε το μείζον ζήτημα του δρόμου Θεσσαλονίκης – Περαίας – Μηχανιώνας. «Κάθε χρόνο τέσσερα άτομα χάνουν τη ζωή τους στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο που κατασκευάστηκε το 1952 και αδυνατεί πλέον να εξυπηρετήσει τους περίπου 55.000 κατοίκους αλλά και τις χιλιάδες των επισκεπτών της περιοχής» αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Πρόκειται για ακόμη ένα έργο που θα έπρεπε να έχει υλοποιηθεί εδώ και χρόνια εξασφαλίζοντας όχι μόνο ασφαλείς μετακινήσεις αλλά και την περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη της περιοχής» επισήμανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ