Skip to main content

Γιατί δεν είναι εφικτή η επιστροφή Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

Οι λόγοι για τους οποίους δεν προχώρησε ο δανεισμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Μπεσίκτας έχουν να κάνουν με τις υψηλές απαιτήσεις της Αλ Ιτιχάντ

Η περίπτωση να φορέσει και πάλι τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του από την Τούμπα εξιτάρει, όπως είναι φυσικό τους φίλους του Δικεφάλου.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο Σέρβος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη αφήνοντας την Αλ Ιτιχάντ, η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη για τα δεδομένα που ισχύουν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο στους πρωταθλητές, αναφέρει το Sport24.gr.

Μεγάλο ενοίκιο και συμμετοχή στις αποδοχές του παίκτη

Το «φλερτ» του Πρίγιοβιτς με τη Μπεσίκτας δείχνει πως έχει «ναυαγήσει» μετά και το τελευταίο ταξίδι του ατζέντη του Σέρβου στην Κωνσταντινούπολη. Από αυτό όμως προκύπτουν πολλά στοιχεία για τις απαιτήσεις των Αράβων που είναι υψηλές όχι μόνο για την παραχώρηση του «Πρίγιο» αλλά και τον δανεισμό του.

Η Αλ Ιτιχάντ ζήτησε από τους Τούρκους υψηλό ενοίκιο για να δώσει δανεικό τον παίκτη και από τη Μπεσίκτας να καλύψει μεγαλύτερο από το 50% του συμβολαίου του για το επόμενο εξάμηνο καταβάλλοντάς του 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Απαιτήσεις που κρίθηκαν απαγορευτικές από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και προφανώς το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, σημειώνεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας. Στη Σερβία δεν αποκλείουν την πιθανότητα να παραμείνει ο Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ μέχρι τουλάχιστον το επόμενο καλοκαίρι, ενώ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από μια ρωσική ομάδα, χωρίς να την κατονομάζουν.