Skip to main content

Οι Γιατροί του Κόσμου στην Αγ. Σοφίας: Ένα ποτήρι γάλα για καλό σκοπό

Αύριο ο συμβολικός στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου των Γιατρών του Κόσμου στο πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, με κουτάκια γάλακτος εβαπορέ.

Παράλληλη εκδήλωση σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα διοργανώνουν αύριο οι Γιατροί του Κόσμου, που θα στολίσουν το δικό τους ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο από κουτιά γάλακτος.

Με σύνθημα «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί», οι Γιατροί του Κόσμου θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας αύριο από τις 9 το πρωί ως τις 8 το βράδυ και θα δέχονται από τους πολίτες κουτάκια γάλακτος εβαπορέ, προκειμένου να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ποσότητες και να τις διανείμουν μετά σε παιδιά που στερούνται ακόμη και αυτό το στοιχειώδες αγαθό.

Επίσης, συμπληρωματικά οι Γιατροί του Κόσμου θα συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα (που να μην έχουν λήξει). «Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι πολύτιμη. Με την προσφορά γάλατος εβαπορέ συμβάλλουμε όλοι στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αναγκών των μικρών παιδιών», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι Γιατροί του Κόσμου.