Skip to main content

Γιατρός Πόρτο: Είναι απόφαση του Κασίγιας το αν θα συνεχίσει

«Παίζει ρόλο η θέληση του να συνεχίσει, θα επανέλθει πάντως υγιής και αυτό είναι σίγουρο», δήλωσε για τον σπουδαίο Ισπανό κίπερ, ο Νέλσον Πούγκα.

Ένθερμη συμπαράσταση στον Ίκερ Κασίγιας από την παγκόσμια αθλητική και όχι μόνο κοινότητα έφερε το γεγονός πως ο Ισπανός τερματοφύλακας της Πόρτο υπέστη χθες έμφραγμα του μυοκαρδίου και διεκοσμίθη άμεσα σε κλινική της ομώνυμης πορτογαλικής πόλης.

Σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος του μετέφερε μηνύματα συμπαράστασης και ταχείας ανάρρωσης ενώ από την πλευρά του, ο γιατρός των «Δράκων», Νέλσον Πούγκα, τόνισε ότι υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να προσέξει ο πρώην πορτιέρε της Ρεάλ Μαδρίτης και ύστερα να πάρει την απόφασή του.

«Θα εξαρτηθεί από την θεραπεία. Στην εκτίμηση που θα γίνει, όχι μόνο σε συνθήκες ξεκούρασης, αλλά και άγχους, όπως σε φυσική άσκηση. Παίζει ρόλο και η θέληση του να συνεχίσει», δήλωσε αρχικά ο κ. Πούγκα συμπληρώνοντας: «Μόνο αν εξετάσει τους παραπάνω παράγοντες, ήρεμα και με συζήτηση θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει. Θα επανέλθει πάντως υγιής και αυτό είναι σίγουρο».