Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022
x

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ... ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΣΤΟ MEDITERRANEAN COSMOS

Από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου εντυπωσιακοί δεινόσαυροι... ζωντανεύουν με ασφάλεια στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 7 Νοεμβρίου, το Mediterranean Cosmos, o απόλυτος προορισμός για shopping και διασκέδαση στην πόλη, υποδέχεται την πιο «άγρια παρέα» και καλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τον εντυπωσιακό κόσμο των δεινοσαύρων.

Γιγαντιαίοι δεινόσαυροι που κυριαρχούσαν στη γη κατά τον Μεσοζωικό αιώνα έρχονται στο Mediterranean Cosmos για να ταξιδέψουν τους επισκέπτες μερικές δεκάδες εκατομμύρια χρόνια πίσω στο παρελθόν. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους τεράστιους και αγαπημένους δεινόσαυρους που με εντυπωσιακές κινήσεις, χρώματα, υφές και επιβλητικούς ήχους θα μας παρασύρουν στα χνάρια τους.

Ο Βραχιόσαυρος που απολαμβάνει το γεύμα του στο φυσικό του περιβάλλον, ο «αιχμάλωτος» Βελοσιράπτορας, ο επιβλητικός Τρικεράτοπας και ο ιπτάμενος Πτερόσαυρος είναι μερικοί από τους δεινόσαυρους που φιλοξενούνται στους χώρους του εμπορικού κέντρου.

Φυσικά, από την παρέα των δεινοσαύρων δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ένα από τα δεινότερα σαρκοφάγα, ο πιο γνωστός δεινόσαυρος που έζησε στον πλατήτη μας, ο κολοσσιαίων διαστάσεων προϊστορικός θηρευτής Τυραννόσαυρος Ρεξ!!

Από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου οι δεινόσαυροι... ζωντανεύουν με ασφάλεια στο Mediterranean Cosmos.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ