Skip to main content

Γιγαντιαίο πανό του ΠΑΜΕ στο ΚΘΒΕ για τους πρόσφυγες στη Μόρια (vid)

Γιγαντιαίο πανό στην πρόσοψη του κτηρίου του ΚΘΒΕ ανήρτησε το ΠΑΜΕ, ζητώντας το κλείσιμο της Μόριας και τον απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών.

Ηχηρό μήνυμα για τη διαχείριση του προσφυγικού έστειλε το ΠΑΜΕ αναρτώντας ένα γιγαντιαίο πανό στο κτήριο του ΚΘΒΕ, ζητώντας το κλείσιμο της Μόριας μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έκαψε τον καταυλισμό που φιλοξενούσε 13.000 αιτούντες άσυλο.

Το μήνυμα στο πανό αναγράφει συγκεκριμένα: «Κλείστε το κολαστήριο της Μόριας. Απεγκλωβισμός των προσφύγων και μεταναστών. Να ταξιδέψουν στις χώρες προορισμού τους».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής, Κυριάκος Τσιαούσης τόνισε πως η ανάρτηση του πανό ήταν «μια συμβολική κίνηση με την οποία το ΠΑΜΕ ζητάει να κλείσει το κολαστήριο της Μόριας και όλα τα αντίστοιχα κολαστήρια ανά την Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε εκδήλωση στο πάρκο της ΧΑΝΘ, κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού (δείτε ΕΔΩ).