Skip to main content

Γίνε κι εσύ ένας/μία Balkan Booster!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα πράγματα για τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων; Δήλωσε συμμετοχή στο πρότζεκτ #dw_BalkanBooster για το 2019.

Έχεις περιέργεια να ανακαλύψεις ποιοι άνθρωποι ζουν στις γειτονικές χώρες και ποιες είναι οι ιστορίες τους; Έχουν τα ίδια προβλήματα με σένα; Ενδιαφέρεσαι για το περιβάλλον; Αν η απάντηση είναι «ΝΑΙ», αν σου αρέσει να τραβάς βίντεο με το κινητό σου και αγαπάς τα social media, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο!

Η Deutsche Welle αναζητά άτομα για το πρότζεκτ Balkan Booster, συγκεκριμένα από τον Μάιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019. Αν θες να μάθεις περισσότερα ακολούθησε το hashtag #dw_BalkanBooster!

Προϋποθέσεις:

-Ζεις σε μια από τις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Βόρεια Μακεδονία, Κοσσυφοπέδιο, Μαυροβούνιο, Ρουμανία ή Σερβία

-Είσαι μεταξύ 19 και 25 ετών

-Έχεις δημοσιογραφικό υπόβαθρο (σπουδάζεις δημοσιογραφία ή έχεις δημοσιογραφική επαγγελματική εμπειρία)

-Eίσαι έτοιμος/η να δουλέψεις σε ομάδα και να ταξιδεύεις

-Έχεις χρόνο για συμμετοχή στο δημοσιογραφικό σεμινάριο για βίντεο τον Μάιο του 2019

-Έχεις όρεξη για έρευνα και δουλειά πάνω σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την οικολογία

-Ασχολείσαι με social media (Facebook, Instagram, Twitter)

-Mιλάς και γράφεις αγγλικά

-Μπορείς να κάνεις μοντάζ σε βίντεο; Αυτό είναι πλεονέκτημα!

Και τέλος: Έχεις όρεξη να μάθεις πράγματα για τις άλλες χώρες και πολιτισμούς των Βαλκανίων.

Εάν θέλεις να γίνεις μέλος της μεγάλης οικογένειας του Balkan Booster στείλε μας την αίτησή σου (βιογραφικό σημείωμα και μικρό βίντεο ενός λεπτού) μαζί με τους λόγους που σε κάνουν να θέλεις να συμμετάσχεις στο πρότζεκτ. Να είσαι δημιουργικός/ή! Στείλε την αίτησή σου μέχρι την 21η Απριλίου 2019 στο παρακάτω E-mail: balkan-booster@dw.com.

Πηγή: Deutsche Welle