Skip to main content

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Πυροβόλησε τη σύζυγό του με σκάγια για αγριογούρουνο

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της γυναίκας, όπως επίσης και του αυτόχειρα συζύγου της λίγη ώρα αργότερα. Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 59χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε χθες στην Προσοτσάνη Δράμας, καθώς και του αυτόχειρα συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο σαλόνι του σπιτιού τους με δύο σφαίρες από κυνηγετική καραπίνα. Η γυναίκα πυροβολήθηκε στην πλάτη και στον θώρακα και υπέστη ρήξη καρδιάς, πνευμόνων και ήπατος. Ο θάνατος της 59χρονης ήταν ακαριαίος και σημειώνεται ότι τα σκάγια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν χοντρά, από αυτά που συνήθως χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνων.

Μετά από λίγη ώρα, περίπου 30 λεπτά, ο 64χρονος άνδρας μπήκε στην μπανιέρα του σπιτού του και πυροβόλησε μια φορά τον εαυτό του στην κοιλιακή του χώρα, χάνοντας τη ζωή του ακαριαία.

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 59χρονης δεν προέκυψαν σημάδια πάλης ή προηγούμενης σωματικής κακοποίησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος για την απίστευτη αυτή τραγωδία φέρεται να ήταν η απόφαση της γυναίκας να φύγει από το σπίτι, στο οποίο κατοικούσε με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, στη Voria.gr, το ζευγάρι ήταν μαζί για τουλάχιστον 30 χρόνια και είχε δύο παιδιά καθώς και τρία εγγόνια. Πρόσφατα, ωστόσο, η 59χρονη αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον 64χρονο. Κατά το διάστημα αυτό, η γυναίκα συζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, ωστόσο πρόσφατα είχε πάρει τη μοιραία, όπως αποδείχτηκε, απόφαση να φύγει από το σπίτι. Αυτό, ωστόσο, δεν έγινε ποτέ καθώς ο 64χρονος πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε θανάσιμα την 59χρονη, ενώ μετά αυτοκτόνησε και αυτός, χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο.

Διαβάστε: Γυναικοκτονία στη Δράμα: Τη σκότωσε γιατί θα έφευγε από το σπίτι τους

Με το αποτρόπαιο αυτό θέαμα ήρθε αντιμέτωπη η κόρη του ζευγαριού, ηλικίας περίπου 33 ετών, η οποία επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών της χθες στις 8.30 το πρωί.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Προσοτσάνης σημειώνει στη Voria.gr ότι όλη η κοινότητα είναι σοκαρισμένη, καθώς ήταν ένα ζευγάρι γνωστό στην περιοχή, ήσυχο, το οποίο δεν είχε δώσει δικαιώματα και δεν φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα, τουλάχιστον οικονομικής φύσεως. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, σημειώνει ο δήμαρχος, ότι θα υπήρχε τέτοια εξέλιξη.