Skip to main content

Ρόδος: Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε ο γυναικοκτόνος πριν αυτοκτονήσει (φωτο)

Το σημείωμα του 40χρονου που άφησε πριν δώσει τέλος στη ζωή του έγραφε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει νόημα η ζωή μου, χωρίς την μικρή μου»

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την υπόθεση της γυναικοκτονίας στη Ρόδο, όταν 32χρονη εκπαιδευτικός εκτελέστηκε εν ψυχρώ με καραμπίνα από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η φίλη της αδικοχαμένης 32χρονης καθηγήτριας υποστήριξε στην κατάθεση της πως «όταν η Ντόρα τσακωνόταν με τον Κώστα, ερχόταν πάντα στο σπίτι μου, γιατί ήμουν το άτομο στο οποίο έλεγε ό,τι της συνέβαινε. Συνολικά, είχε έρθει σε τέσσερις φορές σε εμένα. Ο λόγος που υπήρχαν αυτές οι μεγάλες εντάσεις και οι τσακωμοί μεταξύ τους, ήταν η συμπεριφορά του. Συνεχώς την μείωνε σαν γυναίκα και την έβριζε».

Επίσης, είπε στους αστυνομικούς πως «τσακώθηκαν τελευταία φορά 10 ημέρες πριν από τη δολοφονία. Ο (…) είχε καταφέρει να σβήσει όλες τις φωτογραφίες της Ντόρας από το facebook. Τότε η Ντόρα μετακόμισε πίσω ξανά στο πατρικό της. Όταν σβήστηκαν οι φωτογραφίες από τον λογαριασμό της και τον υποψιαζόταν, η Ντόρα πήρε τηλέφωνο στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δει πώς μπορεί να μάθει ποιος έσβησε τις φωτογραφίες της. Της είπαν ότι πρέπει να κάνει καταγγελία για να ξεκινήσει η έρευνα. Από όσο ξέρω δεν έκανε…».

Το newsit.gr έδωσε στη δημοσιότητα το σημείωμα που άφησε ο 40χρονος πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Το σημείωμα έγραφε: «Δεν έχει νόημα η ζωή μου, χωρίς την μικρή μου».