Skip to main content

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: «Την ακινητοποίησε στην πισίνα και άρχισε να τη μαχαιρώνει»

Η διευθύντρια τόνισε πως «ο δράστης κατάφερε να ακινητοποίησε την 46χρονη στην πισίνα και άρχισε να της καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα».

Συγκλονίζει η περιγραφή της διευθύντριας του ξενοδοχείου στην Ιεράπετρα όπου ένας 54χρονος φέρεται να δολοφόνησε τη 46χρονη σύζυγό του.

Όπως περιγράφει στο protothema. gr η διευθύντρια η 46χρονη είχε κλείσει προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Έφυγε από το σπίτι της λίγο μετά τις 7:30 και είπε ότι ο σύζυγός της την παρακολουθούσε. Τη στιγμή που μπήκε μέσα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όρμησε πάνω της με ένα μαχαίρι και άρχισε να τον κυνηγάει».

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας πως «η γυναίκα φώναζε και στο σημείο της πισίνας τελικά κατάφερε την ακινητοποίησε και άρχισε να της καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα. Σωριάστηκε κάτω και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία της αναπνοή. Η μητέρα μου η οποία είδε το σκηνικό πήγε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο δράστης φεύγοντας της είπε «είχαμε προηγούμενα». Το πτώμα της άτυχης γυναίκας είναι ακόμα εδώ».

Σημειώνεται πως με πολλαπλές μαχαιριές φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του, ένας άνδρας στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, στην περιοχή Περιστερά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, ο άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε τη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ο 54χρονος δράστης έχει επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και φέρεται να διαπραγματεύεται την παράδοσή του. Μετά το έγκλημα με θύμα την 48χρονη, εξέφρασε όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η περιοχή που σημειώθηκε το έγκλημα παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς, που έσπευσαν ταχύτατα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Πηγή: protothema. gr