Skip to main content

Γίνε εθελοντής στο TEDxThessaloniki: Όχι απλά «ζήσε αλλά γίνε TEDx»

Κάθε χρονιά περίπου 100 εθελοντές διαθέτουν το χρόνο, τη δημιουργικότητα και το χαμόγελό τους για να χτιστεί το TEDxThessaloniki.

Το TEDxThessaloniki2016 ξεκινά το ταξίδι του και σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις στη διοργάνωση του φετινού ξεχωριστού event.

«Από το 2010, στο TEDxThessaloniki «προσπαθούμε κάθε χρόνο μέσα από τους ξεχωριστούς ανθρώπους που συστήνουμε στην TEDxκοινότητα να αλλάξουμε την προοπτική μας για τους συνανθρώπους μας, την επιστήμη, για τις νίκες και τις ήττες μας. Μέσα από μια αμιγώς εθελοντική διοργάνωση σπουδαίοι άνθρωποι από κάθε τομέα μοιράζονται τις ιδέες τους, τις εμπειρίες, τις σκέψεις και τους φιλόδοξους στόχους τους και ξεδιπλώνουν μπροστά μας μια διαφορετική πραγματικότητα. Αυτή η πραγματικότητα εμπνέει κοινό και εθελοντές να εξελιχθούν, να προσφέρουν και να γίνουν ακόμα καλύτεροι», αναφέρουν οι διοργανωτές του TedxThessaloniki.

Για να πραγματοποιηθεί αυτή η μοναδική εκδήλωση χρειάζεται την ενεργό συμμετοχή ανθρώπων με όρεξη να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εργαστούν για μια μέρα διαφορετική από τις άλλες. Κάθε χρονιά περίπου 100 εθελοντές διαθέτουν το χρόνο, τη δημιουργικότητα και το χαμόγελό τους για να χτιστεί το TEDxThessaloniki.

Η περίοδος για δηλώσεις συμμετοχής στην ομάδα εθελοντών που θα κάνουν πραγματικότητα τη φετινή διοργάνωση άνοιξε σήμερα, Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τον σύνδεσμο http://goo.gl/forms/gylpwVbXMy και γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας εθελοντών που θα συμβάλει στην υλοποίηση του TEDxThessaloniki 2016.

Η περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής εθελοντών κλείνει στις 23 Φεβρουαρίου 2016.