Skip to main content

Γιόχανσον για ρεβάνς με ΠΑΟΚ: Το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι 100%», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σουηδός μπακ του Παναθηναϊκού.

Ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν χαρακτήρισε ο Ματίας Γιόχανσον τη μεθαυριανή ρεβάνς κυπέλλου του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σουηδος μπακ των «πρασίνων»:

Βρήκα στην εξέδρα τον προπονητή της Εθνικής Σουηδίας Γιάνε Άντερσον, και μου είπε πως τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί τις εμφανίσεις σου και ήρθε για να σε δει. Περιμένεις μια κλήση στην Εθνική ομάδα;

«Ήξερα ότι ήταν εδώ για να δει εμένα και τον Νίκλας Χουλτ, αλλά δεν περιμένω τίποτα. Αν λοιπόν με πάρει στην Εθνική ομάδα θα είμαι περήφανος».

Είπε πάντως ότι τα πας περίφημα και οι εμφανίσεις σου τον τελευταίο καιρό είναι εξαιρετικές. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

«Είναι αλήθεια πως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση όπως είναι όλη η ομάδα. Σίγουρα το να το λέει αυτό ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι μια έξτρα τόνωση της αυτοπεποίθησης. Είναι πολύ ωραίο που έχει έρθει να με παρακολουθήσει».

Στο ματς με την ΑΕΚ είχατε κατοχή μπάλας στο 68% αλλά δεν καταφέρατε να πετύχετε γκολ. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε;

«Νομίζω ότι ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Προφανώς η ΑΕΚ έδειξε ότι μας φοβόταν και μας σεβόταν, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό. Από την άλλη η ΑΕΚ έκανε μόνο δύο ευκαιρίες και έβαλε ένα γκολ. Αυτό έκανε και τη διαφορά στο ματς».

Τώρα μπροστά σας ο τελικός της Τετάρτης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πως τον περιμένεις;

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι 100%».