Skip to main content

Γιώργος Γεωργιάδης: Σίγουρα έχω κάνει κι εγώ πολλά λάθη

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Γεωργιάδη, μετά τη νέα ήττα της ομάδας από τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε αρχικά πως δεν θα δεχθεί ερωτήσεις γιατί προέχει η ηρεμία της ομάδας, ωστόσο δέχθηκε μερικές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Το ψυχολογικό πρόβλημα είναι μεγάλο, είτε παίζουμε καλά, είτε παίζουμε άσχημα, είτε είμαστε ανώτεροι, είτε κατώτεροι, δεν μπορούμε να πετύχουμε τέρμα. Οταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις και το ίδιο συνέβη και σήμερα".

Για αν η δουλειά που έγινε κατά την διάρκεια της παρουσίας του επηρέασε τις επιθετικές επιδόσεις:

"Οχι δεν νομίζω, γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να σκοράρουν και να κάνουν κάποια ενέργεια για να ελευθερώσουν την ομάδα. Δυστυχώς δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα".

Για τις δηλώσεις του Κλάους για αρρώστια στα αποδυτήρια:

"Οχι δεν έχω αντιληφθεί κάτι για αρρώστια στα αποδυτήρια. Υπάρχει μεγάλη ψυχολογική πίεση στους παίκτες και δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Θα έπρεπε να τους βοηθήσουν τα αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν έγινε".

Για το αν κάνει την αυτοκριτική του:

"Σίγουρα έχω κάνει πολλά λάθη για να υπάρχει αυτή η εικόνα. Η αυτοκριτική υπάρχει όσο δεν φαντάζεστε. Ισως είναι και η εποχή δύσκολη, όλες οι ομάδες παίζουν Κυριακή και Τετάρτη. Δεν είχαμε και πολλούς διαθέσιμους παίκτες και γίνεται αυτό που γίνεται".