Skip to main content

Γιώργος Γεωργιάδης: Το πρόβλημα είναι η δομή της ομάδας

Για τις ευθύνες που φέρει ο ίδιος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, μίλησε για τις ευθύνες που φέρει ο ίδιος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι:

"Δεν έχω να πω πολλά. Συγχαρητήρια στον αστέρα. Για ακόμη μια φορά ήταν αποτελεσματικός και εκμεταλλεύτηκε τις 2-3 ευκαιρίες που είχε."

Για τον απολογισμό:

"Ήταν μία πλήρως αποτυχημένη χρονιά. Δεν είχαμε διάκριση ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη. Όταν δέχτηκα την πρόσκληση του Σαββίδη δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ηξερα τις δυσκολίες. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε φυσική κατάσταση με τους παίκτες όσο ήταν δυνατό, αμυντική λειτουργία και να εκμεταλλευόμαστε τις 7-8 στιγμές που θα έχουμε. Νιώθω ότι κάποια στοιχεία είδαμε σε όλα τα παιχνίδια. Όταν όμωςς σε 130 τελικές δεν σκοράρεις συχνά δεν έχεις τύχη. Ακόμη και στα πλέι οφ είχαμε ίσες τελικές προσπάθειες με τον Παναθηναϊκό."

Για τις αντιδράσεις του κόσμου:

"Ξέρω ότι μια μερίδα του κόσμου είχε στραφεί εναντίον μου από την αρχή. Δεν μίλησα ούτε πέρσι που κρίθηκα αποτυχημένος για τον τελικό που πήγαμε αποδεκατισμένοι. Το προσωπικό μου κόστος είναι μεγάλο. Ευχαριστώ τον Σαββίδη και τον Αγγελίδη και τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές, νομίζω ότι προσπάθησαν. Απεχθάνομαι τον λαϊκισμό. Νιώθω ότι έχω προσφέρει. Λυπάμαι που είχα να διαχειριστώ δύσκολες καταστάσεις και τις τρεις χρονιές."

Για τις ευθύνες που έχει:

"Εγώ πήρα την ευθύνη και το ρίσκο και βαραίνουν εμένα. Αυτό είναι σίγουρο. Ολοι έχουμε ευθύνη για τη φετινή χρονιά, αλλά βαραίνει εμένα. Δεν το αρνούμαι. Εγω προσπαθώ να εξηγήσω ποδοσφαιρικά την κατάσταση. Δεν προλαβαίναμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Υπήρχε ανισορροπία στο ρόστερ. Αναγκαστήκαμε να παίζουν τα παιδιά από τη μικρή μας ομάδα. Αυτό ήταν πρόβλημα που δεν σκοράραμε."

Για το ότι ο Περέιρα αγωνίστηκε ως αλλαγή:

"Ο Περέιρα έπαιξε στα άλλα παιχνίδια. Δεν γίνεται να παίζει σε όλα. Δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα."

Για το ότι ο κόσμος ήταν εναντίον του:

"Δεν μπορώ να ερμηνεύσω γιατί ο κόσμος στράφηκε εναντίον μου. Φέτος είδα από μικρή μερίδα του κόσμου μεγάλο αρνητισμό, όχι μόνο προς εμένα. Εγώ άντεχα την πίεση, αλλά επηρέασε τους παίκτες. Ηταν μεγάλα τα βάρη στους ώμους και δεν μπόρεσαν να αντέξουν."

Για τις ευθύνες των παικτών:

"Να μην απαξιώσουμε όλους τους παίκτες. Τα αποδυτήρια έχουν χάσει την ιεραρχία. Το βάρος έιναι μεγάλο ανεξάρτητα από τις ικανότητες. Δεν είχε την ποιότητα το ρόστερ για να πάρει το πρωτάθλημα, όπως ζητήθηκε φέτος. Πιστεύω οι περισσότεροι παίκτες προσπάθησαν. Και σήμερα έδειξαν φιλότιμο."

Για τον ίδιο:

"Το προσωπικό μου κόστος ήταν μεγάλο αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ. Πήρα τα ρίσκα αλλά δεν μου βγήκε."

Για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ:

"Η δομή της ομάδας είναι το πρόβλημα. Τα αποδυτήρια έχουν χάσει την ιεραρχία. Βγαίνουν πράγματα στην επιφάνεια από εγωϊσμό και πρέπει να τα ελέγξει όλα αυτά η ομάδα. Ελπίζω οι άνθρωποι που θα έρθουν να κάνουν καλό προγραμματισμό και να βελτιώσουν την κατάσταση. Μακάρι οι παίκτες να έχουν ένα υγιές περιβάλλον."