Skip to main content

Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ήταν ο αστυνομικός συντάκτης που εκτέλεσαν στον Άλιμο

O Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας ρεπόρτερ με ήθος που είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ το οποίο υπηρετούσε επί σειρά ετών.

Θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του στον Άλιμο έπεσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Καραϊβάζ που ήταν αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο Γιώργος Καραϊβάζ πέρασε τα περισσότερα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας στον ANT1, από όπου και ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990.

Το 2017 αποχώρησε από τον σταθμό και μετακόμισε στο Star, όπου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια δημιουργώντας την ιστοσελίδα bloko.gr.

O Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας ρεπόρτερ με ήθος που είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ το οποίο υπηρετούσε επί σειρά ετών. Καταγόταν από το Καλλίφυτο Δράμας. Αφήνει πίσω του ένα παιδί, μόλις 19 ετών. Η δολοφονία του έχει προκαλέσει σοκ στον δημοσιογραφικό και όχι μόνο κόσμο.

Διαβάστε: Σοκ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ (φωτο)

Η ομάδα του bloko.gr αποχαιρετά τον Καραϊβάζ

Με μία ανάρτηση στην ιστοσελίδα με τίτλο «Θρήνος» και μόλις τέσσερις προτάσεις, η ομάδα του bloko.gr αποχαιρετά τον ιδιοκτήτη του σάιτ.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας.

Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες.

Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του.

Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες».