Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΓΙΟΡΙΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δεν είναι το πιο εύκολο μέρος να έρχεται κάποιος να παίξει στην πρεμιέρα», δήλωσε για την αυριανή πρεμιέρα στο CHL, ο τερματοφύλακας της Τότεναμ.

Στις δυσκολίες που περιμένουν την Τότεναμ στην έδρα του Ολυμπιακού κατά την αυριανή πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Champions League στάθηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Ούγκο Γιορίς ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει τον συμπατριώτη του, Ματιέ Βαλμπουενά.

«Φυσικά. Όλοι ξέρουμε τον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Περιμένουμε ένα σκληρό και δυνατό ματς και μία δύσκολη έδρα. Δεν είναι το πιο εύκολο μέρος να έρχεται κάποιος να παίξει στην πρεμιέρα. Ερχόμαστε εδώ με ταπεινότητα και για να αρχίσουμε την διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε αρχικά ο διεθνής Γάλλος τερματοφύλακας των «πετεινών» ενώ στη συνέχεια σε ερώτηση σχετικά με τον Ματιέ Βαλμπουενά ανέφερε:

«Ναι φυσικά. Έχουμε μοιραστεί αρκετά ματς στην Εθνική Γαλλίας. Έχουμε βρεθεί αντίπαλοι στο γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ ποιοτικός και θα δώσει μεγάλη εμπειρία στον Ολυμπιακό. Ήξερα ότι έπαιζε Ρωσία, Τουρκία και τώρα στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα και όπου και να έπαιξε ήταν καθοριστικός και επιδραστικός για την ομάδα του».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ