Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020
x

ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ

Οι ντόπιοι παραγωγοί σε συνεργασία με τον δήμο διοργανώνουν τη γιορτή μελιού για να αναδείξουν το ποιοτικό τοπικό προϊόν

Θέλοντας να αναδείξουν το ποιοτικό τοπικό προϊόν, το μέλι, που παράγεται από τους ντόπιους παραγωγούς του δήμου Ν.Προποντίδας και να δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσουν τη διατροφική αξία του μελιού, ο δήμος Ν.Προποντίδας, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Ν.Προποντίδας σε συνεργασία με τους μελισσοκόμους Ν.Προποντίδας και τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Ν.Καλλικράτειας, οργανώνουν τη Γιορτή Μελιού 2018 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 στη κεντρική πλατεία της Ν.Καλλικράτειας.

Στη γιορτή αυτή, οι πολίτες θα μπορούν να πάρουν πληροφορίες από τους παραγωγούς και τους ειδικούς της παραδοσιακής τέχνης στην παραγωγή μελιού και παράλληλα να γευτούν το μέλι και τα  προϊόντα της μέλισσας.

Στη διάρκεια της Γιορτής Μελιού 2018 θα υπάρχει πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα:

Σάββατο 18 Αυγούστου:

Μουσική εκδήλωση-συναυλία με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα.

Ώρα έναρξης 21:30

Κυριακή 19 Αυγούστου:

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας  θα βραβεύσει τους αθλητές του τμήματος Στίβου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ν. Προποντίδας  ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για τις μεγάλες διεθνείς  διακρίσεις που κατέγραψαν στην ιστορία του κλασικού αθλητισμού συμμετέχοντας σε Βαλκανικές,  Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Διοργανώσεις. Πρόκειται για αθλητές που εκτός της κατάκτησης υψηλών θέσεων μέσω συστηματικής και επίπονης προσπάθειας, διακρίθηκαν για το ήθος  και την αγάπη τους για την αθλητική ιδέα.

Χορευτικά Συγκροτήματα παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Συμμετέχουν:

Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Καλλικράτειας - μικτό τμήμα

Σύλλογος Γυναικών Ζωγράφου

Σύλλογος Γυναικών Μακρυχωρίου Λάρισας

Πολιτιστικός Σύλλογος Φλαμουριάς Εδέσσης "Ο Πόδος"

Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος

Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Καλλικράτειας - εφηβικό τμήμα

Ώρα έναρξης 20:00.

Ώρες λειτουργίας της Γιορτής Μελιού 2018: Σάββατο από 19:00 έως 24:00 και Κυριακή από 11:00 έως 14:00 και από 19:00 έως 24:00.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ