Skip to main content

Γιορτή της Μητέρας: Λουλούδια και δωράκια σε διερχόμενες μητέρες στον Εύοσμο

Στο πλαίσιο εορτασμού της Γιορτής της Μητέρας πραγματοποιήθηκε συμβολική δράση από την κοινότητα Ευόσμου, μοιράζοντας λουλούδια σε μητέρες.

Γέμισε με αγκαλιές και λουλούδια χτες, Κυριακή 9 Μαΐου, η πλατεία Ευόσμου, όπου πραγματοποιήθηκε η συμβολική δράση της κοινότητας Ευόσμου για τη γιορτή της μητέρας.

«Τιμώντας το πιο πολύτιμο πρόσωπο της ανθρώπινης ύπαρξης, μέλη της κοινότητας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Φωτιάδη και τις τοπικούς συμβούλους Μαρία Μάλλιου, Μαρία Γκαγκανιάρη και Μαρία Βαρσαμά, προσέφεραν δωράκια και λουλούδια στα παιδιά για να τα χαρίσουν στις Μητέρες τους, ως ένδειξη αναγνώρισης και ανταπόδοσης της μεγάλης και ανιδιοτελούς αγάπης τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το παρών του στη δράση της Κοινότητας Ευόσμου έδωσε και ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος ευχήθηκε σε όλες τις μητέρες του κόσμου «Χρόνια Πολλά”. Όπως τονίζει στο μήνυμά του για τη Γιορτή της Μητέρας ο κ. Μανδαλιανός: «Αυτή η μέρα είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλες τις βιολογικές μητέρες αλλά και στις «μητέρες της καρδιάς», τις αφανείς ηρωίδες που με άδολη αγάπη στέκονται δίπλα στα παιδιά τους, ακλόνητα και χωρίς συμβιβασμούς... Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά όπως και να τη φωνάξεις θα είναι πάντα παρούσα, κάθε φορά που τα γόνατα σου θα λυγίσουν για να σε βοηθήσει να ξανασταθείς στα πόδια σου. Είναι εκείνη που θα γελάσει με τις χαρές σου και θα κλάψει με τις πίκρες σου, είναι εκείνη που θα σε αγκαλιάσει, θα σε χαϊδέψει, θα σε ταΐσει, θα σε νανουρίσει, θα σε συμβουλέψει, θα σε μαλώσει, θα ξενυχτήσει πάνω από το προσκεφάλι σου, εκείνη που θα σου αφιερώσει την ύπαρξη της, είτε έχεις το δικό της DNA είτε όχι, είτε είσαι αρτιμελής είτε ανάπηρος, είτε είσαι ιδιοφυΐα είτε με νοητικά προβλήματα. Να χαίρεστε τις μητέρες σας, να τις κάνετε περήφανες, να τις τιμάτε και να τις αγαπάτε με όλη σας την καρδιά...», τόνισε.

«Με μια μικρή συμβολική πράξη και ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τη μεγάλη ηρωίδα της ζωής μας, στο πρόσωπο που συμβολίζει τη θυσία, την αφοσίωση και την δίχως όρους και όρια αγάπη, τιμήσαμε και φέτος τη γιορτή της μητέρας, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς και της αξίας της στην οικογένεια και στην κοινωνία» ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης