Skip to main content

Γιος Σκαρτάδου: Bρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Σκαρτάδος γνωστοποίησε μέσω Facebook πως ο πατέρας του συζητά με τον «Δικέφαλο» ώστε να αναλάβει κάποια θέση μέσα στην ομάδα.

Toν γύρο του διαδικτύου έκανε χθες η εικόνα του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σκαρτάδου να ψήνει σουβλάκια έξω από την Τούμπα προκαλώντας μάλιστα ποικίλα σχόλια.

Σήμερα, ο γιος του παλαιμάχου διεθνή άσου, Δημήτρης τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός με ανάρτηση στο Facebook γνωστοποιώντας πως ο πατέρας του συζητά με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ώστε να αναλάβει κάποια θέση μέσα στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο κ. Σκαρτάδος:

«(Με καθαρό μυαλό πλέον)

Χθες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του πατέρα μου να ψήνει σουβλάκια έξω από τη θύρα 6 του σταδίου της Τούμπας. Τον άνθρωπο που ανέβασε τη δημοσίευση δεν τον γνωρίζαμε ως εχθές παρά μόνο ονομαστικά. Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένας τεράστιος σάλος στα ΜΜΕ, o κάθε πικραμένος βγήκε να πει τη γνώμη του, ακούστηκαν ανακρίβειες από επώνυμους ανθρώπους στα ραδιόφωνα και κυκλοφορεί κι ένα αναδημοσιευμένο άρθρο σε όλα τα αθλητικά (και κάποια μη αθλητικά) site της χώρας.

Μάλιστα οι κακεντρεχείς είπαν ότι είναι δάκτυλος του προέδρου του ΟΣΦΠ για το χθεσινό ματς!! (Ο,τι του φανεί του λολοστεφανή). Η αλήθεια είναι ότι με την ΠΑΕ έχουν ήδη ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις, οι οποίες είναι σε εμβρυϊκό στάδιο για την ανάληψη κάποιας θέσης.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω μερικά πράγματα.

1) Κανείς στο περιβάλλον δε γνώριζε για τη δημοσίευση των φωτογραφιών (προσωπικά το έμαθα από παιδικό φίλο που εργάζεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

2) Ο Γιώργος Σκαρτάδος ΔΕΝ πεινάει, ούτε ζει στην ψάθα και την ανέχεια όπως κελαηδούν κάποια παπαγαλάκια. Εργάζεται και ζει αξιοπρεπέστατα.

3) Αρκετοί προσπάθησαν χθες να εκμεταλλευτούν τη δημοσίευση προσπαθώντας να μειώσουν τον ΠΑΟΚ, ειδικά ΜΜΕ προσκείμενα στον ΟΣΦΠ. Μη μασάτε ΠΑΟΚ είμαστε!!!

4) ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ! Αλλά δε μας είπαν αυτοί που βγήκαν χθες στα ραδιόφωνα αν θα την έκαναν…

5) Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ενήμερη για την κατάσταση η οποία παρεμπιπτόντως δεν είναι τωρινή αλλά αριθμεί δύο έτη!».