Skip to main content

Γιουνές: Βρέθηκα εκτός Άρη, και οι Ρονάλντο-Μέσι χάνουν πέναλτι (vid)

«Ήταν όλοι εναντίον μου, με πείραξε και προβληματίστηκα πως μετά το χαμένο πέναλτι βρέθηκα εκτός ομάδας», δήλωσε ο Τυνήσιος φορ των «κιτρινόμαυρων».

Για τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ, το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και για την αντιμετώπιση που έτυχε μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Χαμζά Γιουνές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τυνήσιος στράικερ στη media day των «κιτρινόμαυρων»:

Για τα δύο του γκολ στο ματς με τον ΟΦΗ: «Ήταν φανταστικό γιατί χάναμε και ήταν σημαντικό να κερδίσουμε για να μείνουμε στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να σκοράρεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες που μετά το γκολ αμύνονται μαζικά. Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, γιατί και ο ΟΦΗ είχε ανάγκη τη νίκη. Πιστεύω ότι για εμάς οι τρεις βαθμοί ήταν σημαντικοί. Ήμουν πολύ χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ, είναι πολύ σημαντικό για έναν φορ, ειδικά αυτή τη στιγμή, γιατί επέτρεψα στα γκολ».

Για τα όσα του έλεγαν από τον πάγκο μετά το πρώτο γκολ: «Πρέπει να το πιστεύεις, αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πάντα πρέπει να ελπίζεις, αυτό κάναμε, προσπαθήσαμε, ήρθε το δεύτερο γκολ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε».

Για την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του μετά το χαμένο πέναλτι με τον ΠΑΟΚ: «Ηταν όλοι εναντίον μου, ξέρω την ποιότητά μου, τον εαυτό μου, όλοι μπορούν να χάσουν ένα πέναλτι. Αυτό που με πείραξε είναι πως μετά το χαμένο πέναλτι βρέθηκα εκτός ομάδας, εκεί προβληματίστηκα. Το να χάσεις ένα πέναλτι είναι φυσιολογικό. Μετά δεν έπαιξα κόντρα στην ΑΕΚ, δεν έχει σημασία. Δεν μπορώ να παίζω σε κάθε ματς, αλλά αυτό που ένιωσα είναι πως όλοι ήταν ξαφνικά εναντίον μου, ενώ έπρεπε να γίνει το αντίθετο. Ειδικά όσοι είναι γύρω μου και μέσα στην ομάδα. Ήταν μία νέα εμπειρία για μένα και προχωράω. Δουλεύω πιο σκληρά καθημερινά και συνεχίζω».

Για την παρουσία του Σάββα Παντελίδη: «Είναι πολύ καλά. Είναι κοντά στους παίκτες, κάνουμε καλές προπονήσεις. Μόνο θετικά στοιχεία μέχρι στιγμής από την παρουσία του».

Για το αν ο ίδιος δεν ένιωθε καλά: «Φυσικά και δεν είχα πρόβλημα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έχασα πέναλτι. Και ο Μέσι και ο Ρονάλντο χάνουν πέναλτι. Γι' αυτούς που είναι έξω από την ομάδα μπορεί να το θεώρησαν πρόβλημα, εγώ όμως όχι».

Για το αν είναι ή όχι ακόμα στην ομάδα όσοι δεν τον πίστεψαν: «Υπάρχουν κάποιοι που είναι και κάποιοι που δεν είναι πλέον στην ομάδα…».

Για το πως νιώθει που είναι στον Άρη: «Είμαι χαρούμενος γιατί παίζω σε μία μεγάλη ομάδα, με φοβερό κόσμο. Δεν είναι εύκολο, είμαστε νέα ομάδα, πρέπει να δουλεύουμε πιο πολύ. Και στα ντέρμπι που χάσαμε, χάσαμε καθαρά από λεπτομέρειες. Χρειαζόμαστε περισσότερη εμπειρία και πιο συγκεντρωμένοι».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για να μείνουμε μόνοι στην 4η θέση. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε, για τον κόσμο μας, για εμάς και το μέλλον μας στο πρωτάθλημα».

Για το αν έχει αλλάξει ο τρόπος χρησιμοποίησής του από τον νέο προπονητή: «Νομίζω πως ναι. Προσπαθεί ο κόουτς να πάρει το καλύτερο από τον καθένα, να διορθώσει τα λάθη μας. Θα είναι σκληρή η δουλειά και για εμάς και για τον προπονητή, αλλά θα μας οδηγήσει σε κάτι καλό μελλοντικά»