Skip to main content

Γιούβε-Ατλέτικο και Σίτι-Σάλκε στο αποψινό μενού του Champions League

Πηγαίνουν με σημαντικό προβάδισμα οι Ισπανοί στο Τορίνο - Μεγάλο προβάδισμα για τους Άγγλους που βρίσκονται με το 1.5 πόδι στα προημιτελικά.

Με τις αναμετρήσεις Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι-Σάλκε συνεχίζονται σήμερα οι ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη αναμέτρηση του «Wanda Metropolitano», η Ατλέτικο είχε καταφέρει να επικρατήσει με 2-0 των Ιταλών ενώ αντίστοιχα στην αναμέτρηση της «Veltins-Arena», η Σίτι νίκησε με 2-3 τους Γερμανούς.

Από την αναμέτρηση του «Allianz Stadium» θα απουσιάσει για λογαριασμό των Ιταλών, οι εξτρέμ Ντόουγκλας Κόστα - Χουάν Κουαδράδο, ο μέσος Σάμι Κεντίρα, οι αμυντικοί Αντρέα Μπαρτζάλι - Ματία Ντε Σίλιο και ο τιμωρημένος πλάγιος μπακ Άλεξ Σάντρο.

Αντίστοιχα για τους Ισπανούς, νοκ άουτ είναι οι πλάγιοι μπακ Φελίπε Λουίς - Λούκας Ερνάντες ενώ τιμωρημένοι είναι ο επιθετικός Ντιέγκο Κόστα και ο μέσος Τόμας Παρτέϊ.

Από την αναμέτρηση του «Etihad Stadium» θα απουσιάσουν για λογαριασμό των Άγγλων οι αμυντικοί Βενσάν Κομπαν - Μπέντζαμιν Μεντί και ο μεσοεπιθετικός Κέβι Ντε Μπρόινε ενώ τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός Νικολάς Οταμέντι και ο μέσος Φερναντίνιο.

Αντίστοιχα για τους Γερμανούς, νοκ άουτ είναι ο μπακ χαφ Ντάνιελ Καλιγκιούρι, ο μέσος Όλιβερ Σεπφ, ο μέσος Ομάρ Μασκαρέλ, ο μεσοεπιθετικός Αμίν Αρίτ και ο στράικερ Μαρκ Ουτ.