Skip to main content

Γκαγκάτσης: Δεν σχετίζεται η παραγωγή του «PAOK TV» με το VAR

«Όλα γίνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται και προβλέπονται», ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την πρωινή σύσκεψη στο υφυπουργείο Αθλητισμού

Για τη λειτουργία του «PAOK TV» και τη χρήση του VAR στα εντός έδρας παιχνίδια του «Δικεφάλου» τοποθετήθηκε ο Μάκης Γκαγκάτσης στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού, υπό τον Λευτέρη Αυγενάκη.

«Υπάρχουν εννιά κάμερες στους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ, που χρησιμοποιούνται από την εταιρeία παραγωγής και η εικόνα πηγαίνει προς χρήση του VAR, απευθείας μέσω του συστήματος του OB VAN, είναι στην κρίση και ευχέρεια του διαιτητή ποια κάμερα θα χρησιμοποιήσει, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση εμπλοκή στην όλη διαδικασία. Όλα γίνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται και προβλέπονται», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και συμπλήρωσε:

«Η ABC Production, η εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι ανεξάρτητη, είναι μια εταιρεία που καλύπτει όλους τους αγώνες του Champions League και του Europa League στην Ελλάδα, συνεργάζεται με την COSMOTE. Με τη λογική του κ. Καραπαππά ούτε το Open μπορεί να δείξει τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ούτε το ΣΚΑΙ του Παναθηναϊκού ούτε το ONE, και στο άμεσο μέλλον ενδεχομένως και η Νova, παιχνίδια του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί τη εξαγορά της από τον κ. Μαρινάκη».

Μάλιστα, το στέλεχος των νταμπλούχων επεσήμανε ότι η Nova στους αγώνες της «κάνει δική της παραγωγή», αντίθετα με τον ΠΑΟΚ που συνεργάζεται με ιδιωτική εταιρεία, η οποία δεν έχει καμία σχέση με κάποια από τις εταιρείες του κ. Ιβάν Σαββίδη.  

Τέλος, ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσφορία του για το γεγονός πως μία σύσκεψη για το VAR μετατράπηκε από την πλευρά του Άρη και του Ολυμπιακού σε κουβέντα για το κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.