Skip to main content

Γκαγκάτσης: Θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει το νέο γήπεδο στην Τούμπα

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος δεν θα κάνει ό,τι άλλες ομάδες που γκρέμισαν το γήπεδό τους και δεν μπόρεσαν να χτίσουν καινούργιο

Για τη δημιουργία του νέου γηπέδου ερωτήθηκε από έναν μικρομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης στο πλαίσιο της σημερινής Γενικής συνέλευσης του Δικεφάλου με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου να τάσσεται υπέρ της δημιουργίας του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τα σχέδια της ανακατασκευής του γηπέδου του ΠΑΟΚ από την εταιρεία AFTER architechts και για το εν λόγω θέμα το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε: «Εφόσον μπορεί να γίνει στην Τούμπα, θα γίνει στην Τούμπα», για να προσθέσει: «Θέλουμε όμως να διασφαλίσουμε 100% ότι μπορεί να γίνει εκεί, γι’ αυτό και ζητήσαμε από τη συγκεκριμένη εταιρία μία πλήρη μελέτη.

Εμείς δεν θα κάνουμε ό,τι άλλες ομάδες που γκρέμισαν το γήπεδό τους και δεν μπόρεσαν να χτίσουν καινούριο. Ουσιαστικά, η εταιρεία θα μας απαντήσει και στο ερώτημα αν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την Τούμπα».