Skip to main content

Γκάμα: Γεμάτο γήπεδο και πρώτο βήμα πρόκρισης (video)

«Ξέρω πόσο πολύ θέλει το κύπελλο ο κόσμος μας. Το βλέπουμε καθημερινά. Το θέλουμε και εμείς», υπογράμμισε ο Πορτογάλος εξτρέμ του Άρη.

Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη ώστε να γεμίσει αύριο το «Κλεάνθης Βικελίδης» βοηθώντας την ομάδα απέναντι στον Ατρόμητο ώστε να κάνει το βήμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση του κυπέλλου απηύθυνε ο Μπρούνο Γκάμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων»:

Για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Πανιώνιο και το γκολ που σημείωσε: «Ήταν σημαντικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το καταφέραμε και παίξαμε καλά. Είμαι χαρούμενος και εγώ που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε».

Για τον αυριανό προημιτελικό με τον Ατρόμητο: «Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι εξίσου δύσκολο. Η ομάδα έδειξε πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και διάθεση. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά την Πέμπτη. Βεβαίως υπάρχουν δύο παιχνίδια, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα την Πέμπτη και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε».

Για το ότι ο κόσμος ζητάει το κύπελλο: «Ξέρω πόσο πολύ θέλει το κύπελλο ο κόσμος μας. Το βλέπουμε καθημερινά. Το θέλουμε και εμείς. Ελπίζω την Πέμπτη να γεμίσουν το γήπεδο και μαζί να κάνουμε την προσπάθεια για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και εν συνεχεία την πρόκριση».