Skip to main content

Γκαντώνας (Άρης): Έχουμε μάθει να πολεμάμε μόνοι μας,θα τα καταφέρουμε

Ο ταμίας του «κιτρινόμαυρου» ΑΣ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο σύλλογος θα μπορέσει να βγει νικητής από την περιπέτεια με την τιμωρία της FIFA.

Για το ban της FIFA στον Άρη αναφέρθηκε στον ρ/σ «Metropolis», ο Αλέξανδρος Γκαντώνας εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο σύλλογος θα καταφέρει να βγει νικητής από αυτή τη μάχη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ταμίας του «κιτρινόμαυρου» ΑΣ:

«Ο κ. Καρυπίδης είχε βάλει το τμήμα σε μια σειρά και τώρα ήρθε το ban από τη FIFA να δυσκολέψει τα πράγματα. Δυστυχώς μιλάμε για χρέη που δημιούργησαν άλλοι. Και να θέλει να πληρώσει ο κ. Καρυπίδης πώς θα δικαιολογήσει τέτοια ποσά. Περιμένουμε να δούμε πώς θα λειτουργήσει η πολιτεία στο θέμα που δημιουργήθηκε. Προβλέπεται δύσκολη η επόμενη χρονιά χωρίς κόσμο στα γήπεδα. Θα υπάρχει μεγάλη μείωση στα έσοδα.

Εμείς έχουμε μάθει να πολεμάμε μόνοι μας και θα τα καταφέρουμε και τώρα. Είμαι αισιόδοξος. Τώρα έχουμε την περίπτωση του Ίμπε. Πρέπει να υπερισχύσει ο νόμος της χώρας και όχι της FIFA και της UEFA. Είναι αδιανόητο αυτό. Πρέπει να φύγει το μνημόνιο από το ποδόσφαιρο μας. Εμείς σαν Άρης θέλουμε να μην συνεχιστεί φέτος το πρωτάθλημα γιατί προέχει η ασφάλεια όλων. Εμείς έχουμε στείλει τις προτάσεις μας για τη νέα σεζόν γιατί ο Άρης πρωταγωνιστεί παντού».