Skip to main content

Γκάρντσαϊντ: Να προσευχηθούμε όλοι για τον Μουαμπά

Ο πρόεδρος της Μπόλτον Φιλ Γκάρντσαϊντ μίλησε για τον Φαμπρίς Μουαμπά παρακαλόντας όλους να προσευχηθούν για να πάνε όλα καλά για τη ζωή του άσου των Γουόντερερς

Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Φαμπρίς Μουάμπα. Ο μέσος της Μπόλτον έπαθε καρδιακή προσβολή στον αγώνα του Σαββάτου με την Τότεναμ και ως τώρα δεν υπάρχουν εξελίξεις στην πορεία της υγείας του.

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική του London Chest Hospital, την ώρα που όλος ο φίλαθλος κόσμος της Αγγλίας και όχι μόνο είναι συγκλονισμένος και προσεύχεται για εκείνον.

Ο πρόεδρος της Μπόλτον, Φιλ Γκάρντσαϊντ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έκανε έκκληση να συνεχίσουν όλοι να προσεύχονται για τον 23χρονο, ενώ ευχαρίστησε την Τότεναμ, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας του για τη στήριξή τους προς το πρόσωπο του πρώην παίκτη της Μπέρμιγχαμ.

Αναλυτικά είπε:

"Ζητώ απ' όλους να συνεχίσουν να προσεύχονται για τον Φαμπρίς. Το επιτελείο του London Chest Hospital είναι εξαιρετικό και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η στήριξη που είχαμε από την Τότεναμ και τους οπαδούς μας ήταν φανταστική. Το επιτελείο, οι οπαδοί, οι παίκτες και οι υπεύθυνοι του αγώνα ήταν εξαιρετικοί".

Εν τω μεταξύ, η αρραβωνιαστικιά του άτυχου ποδοσφαιριστή έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter:

"Ο Φαμπρίς θα τα καταφέρει, επειδή ο Θεός είναι καλός. Σε αγαπάω τόσο πολύ Μουάμπα, συνέχισε να είσαι δυνατός, προσευχόμαστε για σένα. Ο Θεός τα έχει όλα υπό έλεγχο. Συνεχίστε να προσεύχεστε για τον Μουάμπα", ενώ στη συνέχεια προσέθεσε: "Για όλα τα μηνύματα αγάπης σας ευχαριστώ πολύ. Όπου υπάρχει ζωή, υπάρχει και ελπίδα".