Skip to main content

Γκαρσία: Εάν προσπαθώ και δεν έρχονται τα αποτελέσματα θα φύγω μόνος μου

Ο Ουρουγουανός τόνισε πως αν συνεχίσει να προσπαθεί και δεν έρχονται τα αποτελέσματα, τότε θα φύγει μόνος και δεν θα χρειαστεί να τον διώξει κανείς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι ανέφερε τις σκέψεις του μετά την ήττα του Δικεφάλου του Βορρά από τον Ατρόμητο με σκορ 3-2.

Ο Ουρουγουανός τόνισε πως αν συνεχίσει να προσπαθεί έτσι και δεν έρχονται τα αποτελέσματα, τότε θα φύγει μόνος και πως δεν θα χρειστεί να τον διώξει κανείς.

Συγκεκριμένα όσα ανέφερε:

Το ματς: Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος. Δυστυχώς χάσαμε το πέναλτι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Επίσης χάσαμε στο β' μέρος μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Δυστυχώς όταν δυσκολεύεσαι να βάλεις γκολ πληρώνεις τα όποια λάθη έχεις κάνει.
 
Το ότι εκτέλεσε το πέναλτι ο Τζόλης: Δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Πάντα είναι θέμα ποιος το αισθάνεται περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Ο Τζόλης αισθάνθηκε πως είναι εντάξει. Οι άλλοι παίκτες που χτυπάνε τα πέναλτι στήριξαν και στηρίζουν τον συμπαίκτη τους.
 
Τα λάθη του ΠΑΟΚ: Νομίζω ότι τα λάθη είναι θέμα συγκέντρωσης. Κάποια φάουλ μπορεί να είναι από υπέρμετρη θέληση να διώξουμε τη μπάλα. Στην άμυνα πρέπει να έχουμε υπομονή.
 
Την ήττα από τον Ατρόμητο και τη συνέχεια: Μπορεί να φαίνεται ένα βήμα πίσω. Κάθε φορά όμως εμείς κοιτάμε τα θετικά και να βελτιώσουμε την ομάδα. Έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα. Καταλαβαίνουμε πως χρειαζόμαστε χρόνο αλλά χρειαζόμαστε και τις νίκες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα. Περιμένουμε από την ομάδα να δείξει πράγματα. Περιμένουμε από μία μεγάλη ομάδα να δείξει αυτό που θέλουμε. Συνεχίζω να προσπαθώ και είμαι σίγουρος πως θα φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Αυτό προσπαθώ κάθε μέρα. Να ξέρετε ότι αν συνεχίζω να προσπαθώ και να προσπαθώ και τα αποτελέσματα να μην έρχονται, δε θα χρειαστεί να με διώξει κάποιος. Θα φύγω από μόνος μου. Αλλά πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα.