Skip to main content

Γκαρσία: Εγώ περπατάω με ψηλά το κεφάλι, όχι σαν κατσαρίδα (video)

Ο Ουρουγουανός τεχνικός εξαπέλυσε μύδρους μετά τη νίκη επί του ΠΑΟ, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στο «στόχαστρο».

Αιχμηρός παρουσιάστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, καθώς ο κόουτς του Δικεφάλου του Βορρά εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων στη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα με του πρασίνους.

Χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων στη NOVA πως η ομάδα του δέχεται «πόλεμο». «Είναι δύσκολο να ξέρεις ότι σε πολεμάνε από παντού. Έχουμε πέντε νίκες, αυτό που χάσαμε (το ματς με τον Αρη) δεν το μετράω γιατί χάσαμε με άλλους τρόπους. Παλεύουμε με άλλα πράγματα. Το ήξερα σαν παίκτης το βλέπω και σαν προπονητής. Η ομάδα σήμερα είχε χαρακτήρα και καρδιά. Εγώ μπορώ να περπατάω με το κεφάλι ψηλά στον δρόμο και όχι σαν κατσαρίδα», ήταν τα λόγια του. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε και στο PAOKTV: 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί τα παιδιά κέρδισαν συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό που χάσαμε, δεν το χάσαμε καθαρά. Δεν το μετράω αυτό. Γι' αυτό σήμερα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όταν χάνεις ένα ντέρμπι όπως το έχασες, το επόμενο παιχνίδι που ήταν και πάλι ντέρμπι πρέπει να το κερδίσεις. Ήμασταν νευρικοί, αλλά είχαμε ψυχή. Δεχτήκαμε πάλι ένα γκολ, αλλά η ομάδα ήθελε το παιχνίδι για πολλούς λόγους. Ακολουθούν διακοπές. Θα πάμε στα Χριστούγεννα όλοι λίγο πιο χαρούμενοι. Είναι νίκη για όλο τον κόσμο. Είναι νίκη για τον Ουαγκέ που έδωσε την καρδιά του και ήταν άτυχος. Είναι δύσκολο, αλλά θα πάει καλά γιατί είναι νέος και δουλευταράς. Θέλει να παίξει μπάλα και θα πάει καλά. Δουλέψαμε τις στημένες φάσεις. Μας έδωσαν τους βαθμούς σήμερα. Όλα μετράνε. Αυτό που κρατάω είναι το ότι πάλεψε η ομάδα. Θέλαμε τη νίκη».

Για τον Μπόλονι:

«Στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να είσαι μόνο καλός ποδοσφαιριστής, προπονητής. Αλλά μετράει η αγάπη, η ανθρωπιά. Είναι καλός άνθρωπος. Μιλήσαμε λίγο, μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Κρατάω στη ζωή μου τους ανθρώπους μου που δείχνουν την αγάπη τους».

Τι κρατάει και τι αφήνει από το 2020:

«Να αφήσουμε πίσω την περιπέτεια με τον κορονοϊό. Είναι κάτι απίστευτο. Όλοι έχουμε οικογένειες, ηλικιωμένα άτομα. Πρέπει να προσέχουμε όλοι. Μακάρι να φύγει από τη ζωή μας. Είμαι χαρούμενος που δούλεψα 5 χρόνια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και είχα την ευκαιρία να αναλάβω την πρώτη ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο, την οικογένεια Σαββίδη για την εμπιστοσύνη τους. Μακάρι να γεμίσει ξανά η Τούμπα, να βλέπουμε μπάλα. Πάνω από όλα υγεία!».