Skip to main content

Γκαρσία: Η πραγματικότητα είναι μία, δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή

«Το θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ρίζες από παλιά, είναι αποτέλεσμα συσσωρευμένης αδικίας», είπε σε ισπανικό μέσο ο κόουτς της Κ20 του «Δικεφάλου»

Κεραυνούς κατά «του ποδοσφαίρου των Αθηνών» εξαπέλυσε ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της ισπανικής Marca».

Ο Ουρουγουανός τεχνικός υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως «δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή», ενώ αναφέρθηκε στους λόγους που ο Ιβάν Σαββίδης είχε όπλο στην κατοχή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αντιμετώπιση που έχει ο ΠΑΟΚ: «Το θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ρίζες από παλιά, είναι αποτέλεσμα συσσωρευμένης αδικίας. Το έζησα ως παίκτης. Είδα πως παίρνουν τα πρωταθλήματα, το είδα με τα μάτια μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα, υπάρχει μια ηγεμονία των ομάδων της Αθήνας εδώ και 20 χρόνια. Ένας διαιτητής που χάσαμε σε ένα ντέρμπι, τιμωρήθηκε για πέντε μήνες και τώρα σφυρίζει ξανά σε παιχνίδια».

Στη συνέχεια, είπε: «Δεν θέλουν να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Νομίζω ότι λέει ψέματα o Χιμένεθ πρέπει να μάθει πως έχασε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα με την υπόθεση Βάλνερ το 2008 και το πρωτάθλημα του 2005, εκτός κι αν δεν τον ενδιαφέρουν αυτά, γιατί μπορεί η επιθυμία του είναι να προπονήσει στο μέλλον τον Ολυμπιακό».

Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη, είπε: «Είναι ένας ισχυρός άνθρωπος, δέχεται καθημερινά απειλές. Γι΄αυτό και οπλοφορεί».