Skip to main content

Γκαρσία: Να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου

«Φυσικά και θέλω να καθοδηγήσω μεγαλύτερους σε ηλικία. Έχω συνηθίσει να βάζω έναν στόχο και να δουλεύω», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Κ19 του ΠΑΟΚ.

Για την επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ενός μεγάλου συλλόγου μετά από και 4 χρόνια που κοουτσάρει στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ μίλησε σε ισπανικά ΜΜΕ, ο Πάμπλο Γκαρσία.

«Θα ήθελα να κάνω το παραπάνω βήμα και να δουλέψω με μεγαλύτερους. Δεν είναι απλά στο μυαλό μου, είναι ο στόχος μου. Τώρα θέλω να τελειώσω με το δίπλωμα προπονητικής της UEFA που θα μου δίνει αυτήν την δυνατότητα, αν και για την ώρα πρέπει να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι καθώς λόγω του κορωνοϊού έχουν ανασταλεί οι διαδικασίες», δήλωσε ο Ουρουγουανός κόουτς της «ασπρόμαυρης» Κ19 και πρόσθεσε:

«Φυσικά και θέλω να καθοδηγήσω μεγαλύτερους σε ηλικία. Δεν ξέρεις ποτέ τι πιθανότητες υπάρχουν. Περιμένεις τι θα συμβεί στο κλαμπ. Το να καθοδηγείς ένα μεγάλο κλαμπ είναι κάτι που ο κάθε προπονητής θα ήθελε».

Τέλος, ο «Κανάριο» ανέφερε:

«Είμαι σίγουρος πως στην Ουρουγουάη υπάρχουν πολλοί προπονητές που προετοιμάζονται και περιμένουν την ευκαιρία τους. Δεν είναι εύκολο αλλά ποτέ δεν είδα κάτι να είναι εύκολο. Έχω συνηθίσει να βάζω ένα στόχο και να δουλεύω, να δουλεύω, να δουλεύω...».