Skip to main content

Γκαρσία: Ο Καρυπίδης μού στέλνει μηνύματα για να επιστρέψω

«Όταν έβαλα το γκολ κόντρα στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ έντονες στιγμές. Το λέω και συγκινούμαι ακόμη», δήλωσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός

Πρέσινγκ επιστροφής στον Άρη δέχεται από τον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Θεόδωρο Καρυπίδη, ο Ματέο Γκαρσία, όπως αποκάλυψε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Voz, στην οποία έκανε έναν απολογισμό της σεζόν που αγωνίστηκε στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματέο Γκαρσία:

«Οι οπαδοί του Άρη είναι παθιασμένοι. Όταν ακούγεται το όνομά μου από τα μεγάφωνα, φωνάζουν ρυθμικά "Ματέο Γκαρσία". Όταν έβαλα το γκολ κόντρα στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ έντονες στιγμές. Το λέω και συγκινούμαι ακόμη.

Πήρα τη σωστή απόφαση να παίξω στην Ελλάδα. Πήγα σε μικρή ηλικία στη Λας Πάλμας και παραχωρήθηκα δανεικός σε Οσασούνα και Αλκορκόν για να πάρω εμπειρία. Στον Άρη όμως πήρα ματς στα πόδια μου, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Έπαιξα τόσο αριστερά, όσο και δεξιά. Εμένα μου αρέσει περισσότερο δεξιά, γιατί μπορώ να μπω πιο εύκολα στην περιοχή. Μου πήγε πολύ καλά η σεζόν στον Άρη κι ο πρόεδρός του μου στέλνει συνέχεια μηνύματα να επιστρέψω».