Skip to main content

Γκαρσία: Το κίνητρο είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ενώ τόνισε ότι θέλει να δει παίκτες πουν δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής

Με το στόχο της πρόκρισης να εκλείπει πλέον από την ομάδα του, ο Πάμπλο Γκαρσία εστιάζει πια στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, δηλαδή στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τους Ισπανούς, αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, υπογράμμισε ότι θέλει να δει και παίκτες πουν δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και ταυτόχρονα να κάνει τις «προσθαφαιρέσεις» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

«Χάσαμε στην Κύπρο, είμαστε εκτός και πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε αύριο την Γρανάδα και μετά το πρωτάθλημα. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, πρέπει να κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε και να βελτιωνόμαστε. Πάντα όταν κερδίζεις και όταν χάνεις σε προβληματίζουν κάποια πράγματα. Γι' αυτό δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος, ούτε όταν χάνουμε, ούτε όταν κερδίζουμε», σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στο κίνητρο του ΠΑΟΚ απέναντι στη Γρανάδα: «Το κίνητρο είναι ότι φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ. Είμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να έχεις προσωπικότητα, πρέπει να έχεις παίκτες με δυνατό χαρακτήρα. Υπάρχουν πολλές αδικίες και γι΄ αυτό πρέπει να είσαι σκληρός. Γι' αυτό είμαστε σκληροί και κοιτάμε να κάνουμε καλή ομάδα και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Στη διαχείριση του ρόστερ: «Έχουμε κάποιους παίκτες που έπαιξαν πολύ, αλλά γενικά όλα τα παιδιά πήραν την ευκαιρία. Κάποιοι μικροί δεν έπαιξαν και πρέπει να τους δούμε και αυτούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κερδίσουμε, είναι σημαντικό και για την Ελλάδα να κερδίσουμε».

Στον ευρωπαϊκό απολογισμό: «Εγώ και σαν ποδοσφαιριστής δυσκολευόμουν στο Europa, θέλει να έχεις μια ταχύτητα παραπάνω, θέλει να έχεις κορυφαίους παίκτες σε κάθε γραμμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος. Χάσαμε βαθμούς στην Τούμπα, πήγαν τα πράγματα στραβά, αλλά αυτά είναι γραμμένα στην εφημερίδα της Δευτέρας. Θέλει λεπτομέρειες για να κάνεις το βήμα παραπάνω και θέλει δουλειά. Κάνουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας».

Στις συζητήσεις για μεταγραφική ενίσχυση: «Πρέπει να τα δούμε όλα. Έχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας, έχουμε πολλούς παίκτες. Πρέπει να δούμε με ηρεμία τη μεταγραφική περίοδο. Δεν πρέπει απλά να πάρουμε παίκτες μόνο για να τους πάρουμε. Πρέπει όσοι έρθουν να είναι έτοιμοι. Χρειάζεται υπομονή. Να δούμε ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα έρθουν. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις».