Skip to main content

Γκάζι: Μπράβοι νυχτερινού κέντρου ξυλοκόπησαν ειδικούς φρουρούς

Συμπλοκή μεταξύ ειδικών φρουρών και υπαλλήλων νυχτερινού κέντρου σημειώθηκε στο Γκάζι - Η υπόθεση ερευνάται από την ΕΛΑΣ - Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ.

Συμπλοκή μεταξύ «μπράβων» νυχτερινού κέντρου και δύο ειδικών φρουρών σημειώθηκε στο Γκάζι, περιστατικό το οποίο επιβεβαιώνεται και από αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το in.gr, το συμβάν σημειώθηκε προ πέντε ημερών, έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, όταν δύο νέοι ειδικοί φρουροί που μόλις είχαν ενταχθεί σε ομάδες περιπολιών, ήλθαν σε προστριβή με θαμώνες και υπεύθυνους του νυχτερινού κέντρου για μια γυναίκα που εργαζόταν εκεί.

Οι δυο ειδικοί φρουροί χτυπήθηκαν από τους υπαλλήλους του κέντρου και ένας από αυτούς μάλιστα κατέληξε στο νοσοκομείο.

Στην προσπάθειά τους, δε, να διαφύγουν, ο ένας εκ των αστυνομικών πυροβόλησε στον αέρα.

Η μία σφαίρα που έριξε φέρεται να εξοστρακίστηκε σε παρκαρισμένο ΙΧ.

Οπως αναφέρουν αξιωματούχοι της λεωφόρου Κατεχάκη οι ιδιώτες άρπαξαν και το τσαντάκι που περιείχε το υπηρεσιακό όπλο του άλλου αστυνομικού, το οποίο όμως βρέθηκε λίγο αργότερα.

Από την αστυνομία ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ

Σε δήλωσή του, ο Γιάννης Ραγκούσης, τομεάρχης Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, ζητεί από την κυβέρνηση να απαντήσει «επειγόντως όπως έχει υποχρέωση», σε τρία ερωτήματα:

«1. Αληθεύουν τα σημερινά σχετικά δημοσιεύματα για περιστατικό συμπλοκής αστυνομικών που περιγράφεται με τίτλους όπως: "Απίστευτο: Μπράβοι νυκτερινού κέντρου έδειραν αστυνομικούς";

2. Ήταν ειδικοί φρουροί οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί και μάλιστα είχαν πρόσφατα προσληφθεί από την κυβέρνηση;

3. Γιατί δεν έχει εκδοθεί ακόμη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είτε για να διαψεύσει, είτε για να επιβεβαιώσει τα σχετικά δημοσιεύματα;

Είναι αυτονόητο πως ανάλογη του περιεχομένου των απαντήσεων της κυβέρνησης θα είναι και η αντίδρασή μας» αναφέρει ο κ. Ραγκούσης.