Skip to main content

Ο Πανιώνιος «φρέναρε» τον Άρη των δέκα παικτών στο Βικελίδης» (video)

Οι κιτρινόμαυροι παρότι με "10" από νωρίς προηγήθηκαν με τον Ματίγια - Ο Ιστορικός ισοφάρισε με τον Τσιλούλη ο οποίος όμως έκανε κοντρόλ με το χέρι

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Άρης και Πανιώνιος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 21η αγωνιστική της Super League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, οι κιτρινόμαυροι παραμένουν στην 5η θέση έχοντας 33 βαθμούς ενώ αντίθετα οι κυανέρυθροι βρίσκονται στην 9η θέση έχοντας 23 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για τον Άρη καθώς μόλις στο 10' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπάσα για... εγκληματικό μαρκάρισμα στον Μακσίμοβιτς.

Οι κιτρινόμαυροι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να προηγηθούν στο 30' όταν ο Λάρσον μπήκε από τα δεξιά και εξαπέλυσε διαγώνιο σουτ όμως ο Κότνικ απέκρουσε σε κόρνερ.Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν μία ακόμη ευκαιρία πριν τη λήξη του ημιχρόνου όταν στο 37΄ο Ντιγκινί σούταρε έξω από την περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κότνικ. Ο Πανιώνιος είχε τη δική του μεγάλη ευκαιρία στο 41' καθώς ο Ντουρμισάι σούταρε και ο Κουέστα απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να προηγηθούν στο 48' με τον Ματίγια να εκτελεί φάουλ και τον Κότνικ να μην εκτιμά σωστά τη φάση με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για να γίνει έτσι το 1-0.

Οι κυανέρυθροι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56' όταν ο Μακρύλλος σούταρε και η άμυνα του Άρη δεν κατάφερε να απομακρύνει με τον Τσιλούλη από κοντά να σκοράρει πετυχαίνοντας το 1-1. Ωστόσο, όπως φάνηκε στο ριπλέι, ο Τσιλούλης κάνει κοντρόλ με το χέρι άρα το  γκολ του Πανιωνίου δεν έπρεπε να μετρήσει.

Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη συνέχιζε να πιέζει με στόχο το γκολ που θα έδινε το πολύτιμο τρίποντο όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ με τελευταία αξιωσημείωτη ευκαιρία αυτή του 72' όταν ο Φετφατζίδης πάσαρε στον Ματίγια και ο τελευταίος εξαπέλυσε μακρινό σουτ όμως ο Κότνικ απομάκρυνε σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης (λ. τρ. 68' Φετφατζίδης), Ρόουζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπάσα, Ματέο Γκαρσία (64' Βέλεθ), Τόνσο (77' λ.τρ Νίκο Μαρτίνες), Λάρσον, Ντιγκινί.

Πανιώνιος (Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κότσιτς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς (14' λ.τρ. Άρσε), Τσιλούλης (87' Καμαρά), Μακρύλλος, Σιντί Αλί (80' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.