Skip to main content

Γκιουλέκας: Θλιβερός ο Μπουτάρης - Να σεβαστεί την Ιστορία

Ο θλιβερός αυτός άνθρωπος μόνο θα περάσει αρνητικά στην Ιστορία της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε ο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης.

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα, σχετικά με την συνέντευξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, κατά την οποία αναφέρθηκε στην ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία».

«Ο θλιβερός αυτός άνθρωπος όχι μόνο θα περάσει αρνητικά στην Ιστορία της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της πλήρους ανυπαρξίας έργου κατά την διάρκεια της θητείας του, αλλά και γιατί πολλές φορές, με τις απαράδεκτες δηλώσεις και την στάση του, προκαλεί ακόμη και τους θερμότερους υποστηρικτές του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γκιουλέκα

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί...

Πανηγύρια έστησαν στα Σκόπια γιατί, για πολλοστή φορά, βρήκαν έναν αναπάντεχο φίλο και σύμμαχο αλλά και υποστηρικτή των ανιστόρητων θέσεών τους, με τις οποίες πλαστογραφούν την Ιστορία.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, ως Δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, θεώρησε για άλλη μια φορά σκόπιμο να αναμιχθεί σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και απεκαλούσε συνεχώς, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τα Σκόπια με το ψευδεπίγραφο όνομα "Μακεδονία".

Ο θλιβερός αυτός άνθρωπος όχι μόνο θα περάσει αρνητικά στην Ιστορία της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της πλήρους ανυπαρξίας έργου κατά την διάρκεια της θητείας του, αλλά και γιατί πολλές φορές, με τις απαράδεκτες δηλώσεις και την στάση του, προκαλεί ακόμη και τους θερμότερους υποστηρικτές του.

Ντροπή! Αν δεν μπορεί να εκπροσωπήσει την πόλη τουλάχιστον ας σεβαστεί την Ιστορία.