Τρίτη 26 Μαΐου 2020
x

ΓΚΡΟΥΠ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Μέχρι στιγμής όλοι οι ταξιδιώτες, οι οποίοι επέστρεψαν από τους Αγίου Τόπους,είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει κάτι που να προκαλεί ανησυχία.

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε πριν από τρεις ημέρες γκρουπ τουριστών από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι επισκέφθηκαν τους Άγιους Τόπους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, στο γκρουπ συμμετείχαν 27 άτομα από Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και Θεσσαλονίκη.

Επέστρεψαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήση της Aegean. Οι ίδιες πηγές έλεγαν στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι διέμεναν σε διαφορετικό ξενοδοχείο από αυτό του γκρουπ της Αμαλιάδας όπου βρέθηκαν κρούσματα κορωνοϊού ενώ δεν ήρθαν και σε επαφή μαζί τους.

Επίσης κατά την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη δεν επικοινώνησε κανείς από τις ελληνικές αρχές μαζί τους προκειμένου να δοθούν οδηγίες. Πάντως όπως έλεγε η ίδια πηγή οδηγίες δόθηκαν από το πρακτορείο στους ταξιδιώτες και είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους. Μέχρι στιγμής όλοι είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει κάτι που να προκαλεί ανησυχία.

Οι ταξιδιώτες από Πτολεμαΐδα ήταν συνολικά οκτώ. Οι έξι επέστρεψαν στην Πτολεμαΐδα και οι δύο έμειναν Θεσσαλονίκη. Οι έξι επέστρεψαν με λεωφορείο ταξιδιωτικού γραφείου της περιοχής.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου κ. Χονδροματίδης, δήλωσε ότι για προληπτικούς λόγους ο οδηγός του λεωφορείου για τουλάχιστον 10 ημέρες δεν θα κάνει άλλα δρομολόγια ενώ έγινε και απολύμανση στο λεωφορείο.

Υπογράμμισε ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τις αρμόδιες αρχές και έλαβε οδηγίες, υπογραμμίζοντας πως όλες οι ένεργειες έγιναν καθαρά για προληπτικούς λόγους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ