Skip to main content

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του δολοφόνου της Καρολάιν στον Κορυδαλλό (φωτο)

Τι είπε ο συνήγορός του για τη συνάντηση που είχαν - Δείτε εικόνες από το κελί του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν στον Κορυδαλλό

Εικόνες από το κελί που κρατείται ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που παρουσίασε το MEGA, πρόκειται για κελί στη VIP πτέρυγα των φυλακών, στο οποίο ο γυναικοκτόνος κρατείται μαζί με άλλα τρία άτομα.

Γλυκά Νερά: Τι είπε στον συνήγορό του

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είχε ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο εντολέας του είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το έγκλημά του και επιζητά την τιμωρία του. Δεν συζήτησαν για τις ποινές που θα μπορούσαν να του επιβληθούν αλλά όπως είπε μόνο για το μωρό.

Ο συνήγορος του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία περί εμπλοκής τρίτου προσώπου στην υπόθεση ενώ στα περί «ύποπτων» ταξιδιών με το ελικόπτερο ως πιλότος απάντησε ότι «δεν έχει καμία εμπλοκή».

Διέψευσε ότι έχει ζητήσει εκ των υστέρων ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον δράστη εξηγώντας μάλιστα ότι ήταν μια προϋπόθεση για να αναλάβει την υπόθεση να μην στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση.

«Νομίζω ότι θα έχει εξέλιξη η υπόθεση σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα και όχι ως προς την πράξη αλλά ως προς τον προγενέστερο χρόνο και την αξιολόγηση των πραγματικών γεγονότων», τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης.