Skip to main content

Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος και με εφιάλτες δηλώνει τώρα ο συζυγοκτόνος (vid)

Αστυνομικός του τμήματος Ανθρωποκτονιών αποτύπωσε τα χίλια πρόσωπα του δολοφόνου την περίοδο των 37 ημερών μέχρι την εξιχνίαση.

Μετανιωμένος δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο 32χρονος ανέφερε: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Κάρολαϊν, της μικρής και τη δική μου», σημείωσε. Ωστόσο, στο ερώτημα για το τι θα πει στο παιδί του όταν αυτό θα ρωτήσει για το τι συνέβη απέφυγε να απαντήσει. «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σημείωσε».

Για το γεγονός πως αγκάλιασε την μητέρα της νεκρής Καρολάιν στο μνημόσυνο, λίγο πριν οι αστυνομικοί τον φέρουν από την Αλόννησο στην Αθήνα, απάντησε: «Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Κάρολαϊν».

Εφιάλτες και τύψεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο πιλότος μετά την ομολογία της δολοφονίας είπε στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ: «Είχα εφιάλτες και τύψεις όλο αυτό το διάστημα. Εβλεπα στον ύπνο μου την Κάρολαϊν, αλλά δεν θα ερχόμουν μόνος μου να ομολογήσω». Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ρωτά τους αστυνομικούς για την υγεία της κόρης του αλλά τον ενδιαφέρει και η εικόνα που έχει σχηματιστεί στην κοινή γνώμη για τον ίδιο. «Τι λένε έξω για μένα;» ρώτησε τους αστυνομικούς ο 32χρονος.