Skip to main content

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Από τα... δάκρυα στην ομολογία - «Εγώ τη σκότωσα»

Ο 33χρονος έσπασε χθες μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών και ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις ότι ο ίδιος ο σύζυγος και πατέρας, ο οποίος εμφανιζόταν συντετριμμένος ήταν αυτός που σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν.

Σήμερα ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της άγριας δολοφονίας της συζύγου του, της 20χρονης Καρολαϊν στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου οδηγείται στον εισαγγελέα. Έως αργά το βράδυ της Πέμπτης δεν είχε ζητήσει δικηγόρο.

Το στυγερό έγκλημα και το θέατρο που έπαιζε εδώ και μέρες ο 33χρονος πιλότος είναι αυτό που συγκλονίζει ακόμα περισσότερο. Η άγρια δολοφονία, συνοδεύτηκε από τη σκηνοθεσία σκηνικού ληστείας μετά φόνου.

Αφού σκότωσε την 22χρονη σύζυγό του, την τοποθέτησε μπρούμυτα στο κρεβάτι και έβαλε δίπλα της το 11 μηνών παιδί τους, σκότωσε και τον σκύλο της οικογένειας, προκειμένου να προσδώσει στους υποτιθέμενους ληστές βάρβαρα ένστικτα.

Όπως αποδείχθηκε όμως το «θέατρο» είχε πολλά κενά. Ολο αυτό το διάστημα, εμφανίζονταν ως ο τεθλιμμένος σύζυγος-χήρος και εύχονταν να μην ζήσει κανείς κάτι αντίστοιχο. Στις πρώτες δηλώσεις του στα ΜΜΕ, έλεγε ότι «τα παιδιά (σ.σ. οι αστυνομικοί) ξέρουν τη δουλειά τους και θα τους πιάσουν».

Αν και ήταν εξαρχής ο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος, για το Ανθρωποκτονιών, ωστόσο, δεν υπήρχαν «δεμένα» και ακλόνητα στοιχεία που να πιστοποιούν την ενοχή του.

Ο πιλότος χθες ομολόγησε και περιέγραψε με πλήρη ακρίβεια τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ, όταν κατάλαβε ότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά εναντίον του.

Διαβάστε: Η ομολογία του συζύγου - φονιά: Τσακωθήκαμε, θόλωσα, την έπνιξα - Δεν είχα συνεργό

Κατά την μαραθώνια κατάθεσή του, διάρκειας περίπου 8 ωρών ο 33χρονος πιλότος δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις στα ευρήματα της αστυνομίας για τις χρονικές ανακολουθίες που αναιρούσαν τους ισχυρισμούς του.

Οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους τα γραπτά μηνύματα που αντάλλαξαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς από την Καρολαϊν για εκείνον ενώ προκύπτει ότι έψαχνε στην υπηρεσία booking για ξενοδοχείο στην Αθήνα προκειμένου να φύγει από το σπίτι.

Κατά την ομολογία του ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι ήταν εν βρασμώ ψυχής, ότι δεν άντεχε άλλο τους καυγάδες και πως η Καρολάιν είχε εμμονές και του έκανε σκηνές ζήλιας.

Είπε επίσης ότι είχαν καυγαδίσει έντονα το ίδιο βράδυ και πως εκείνη του είπε να φύγει από το σπίτι αλλιώς θα έφευγε εκείνη παίρνοντας μαζί της και το παιδί.

Ο γυναικοκτόνος ανέφερε επίσης ότι η Καρολάιν τον έσπρωξε και άφησε απότομα το παιδί στην κούνια του και άρχισε να κλαίει. Όπως είπε εκνευρίστηκε και της επιτέθηκε, έσπρωξε το πρόσωπό της στο στρώμα και όταν συνειδητοποίησε ότι είναι νεκρή δεν ήξερε τι να κάνει. Είπε επίσης ότι αποφάσισε να καλύψει το έγκλημα σκεφτόμενος το παιδί του.

Τα στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία αυτά ήταν τα εξής:

Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι - κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.

Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα, ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση.