Skip to main content

Γλυκά Νερά: Τι λέει ο οδηγός του σκάφους που μετέφερε τον συζυγοκτόνο στη Σκιάθο

Το πλήρωμα του ταχύπλοου από τη Σκιάθο δεν γνώριζε μέχρι την τελευταία στιγμή ποιον πρόκειται να μεταφέρει. Τι λέει ο καπετάνιος.

Αποκαλυπτικές πληροφορίες αναφορικά με τη μεταφορά του συζυγοκτόνου από την Αλόννησο στη Σκιάθο δίνει ο οδηγός του ταχυπλόου που επιστράτευσε η ΕΛΑΣ προκειμένου ο ύποπτος τότε άνδρας να μεταφερθεί στην Αθήνα για την οριστική εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όπως λέει ο καπετάνιος στο protothema.gr o 33χρονος άνδρας «χαμογελούσε σαν να πηγαίνει κρουαζιέρα» ενώ λέει χαρακτηριστικά ότι «δεν έχω δει καλύτερο ηθοποιό».

Τόσο ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος που συνήθως συνδράμουν σε περιστατικά διάσωσης δεν γνώριζαν ούτε την ταυτότητα του συγκεκριμένου προσώπου, ούτε τον τελικό προορισμό, το εμπορικό λιμανάκι εκφόρτωσης οικοδομικών υλικών στη Σκιάθο, το οποίο βρίσκεται μπροστά στον αεροδιάδρομο του νησιού.

Κατάλαβαν ότι πρόκειται για τον σύζυγο της Κάρολαϊν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όταν είδαν δυο σωματώδεις άνδρες του Ανθρωποκτονιών και δυο αστυνομικούς του Α.Τ Αλονήσσου, να τον μεταφέρουν με γρήγορες κινήσεις προς το σκάφος τους. Αρχικά η αστυνομία είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μεταφερόταν στην Αθήνα με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ που προσγειώθηκε στην Αλόνησσο, αμέσως μετά το μνημόσυνο για τις 40 μέρες.