Skip to main content

Γλυκά Νερά: Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν (vid)

Νέες λεπτομέρειες από το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Λεπτό προς λεπτό οι κινήσεις του συζυγοκτόνου πριν και μετά τον φόνο.

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, μετά την αποκάλυψη ότι δράστης ήταν ο σύζυγός της.

Το χρονικό της δολοφονίας που παρουσίασε η ΕΡΤ συγκλονίζει.



00.00 Η Καρολάιν έφυγε από το σαλόνι και πήγε στη σοφίτα.

00.25 Έστειλε το τελευταίο μήνυμα στον πιλότο στο οποίο τον αποκαλούσε ανόητο.

00.30 Φαίνεται από τις κάμερες ο πιλότος να κρατάει αγκαλιά το μωρό.

01.30 Ο 33χρονος βγάζει την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό. Φαίνεται ότι από εδώ και πέρα αρχίζει και σχεδιάζει τη δολοφονία της συζύγου του.

04.00 Ο 33χρονος ανεβαίνει στη σοφίτα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ξαπλώνει δίπλα στη γυναίκα του και βάζει ανάμεσά τους το μωρό. Η Κάρολαιν ξυπνάει και του ζητάει να φύγει από το κρεβάτι και εκείνη τη στιγμή, όπως είπε στους αστυνομικούς, θόλωσε. Η Καρολάιν ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα, ανέβηκε πάνω της, την έπιασε από τον λαιμό και την έπνιξε. "Για 5 λεπτά ένιωθα τον πνιγμό της Καρολάιν καθώς είχα περάσει τα χέρια μου στον λαιμό της" φέρεται να υποστήριξε. Της πέρασε μια μπλούζα στον λαιμό, της έβαλε ένα ρούχο στο στόμα να φαίνεται πως είναι ληστεία, ενώ της έδεσε τα χέρια πισθάγκωνα με τη μπλούζα.

04.11 Η στιγμή που Καρολάιν χάνει τη ζωή της

Στη συνέχεια ο 33χρονος κατέβηκε στο σαλόνι και έπνιξε τον σκύλο με το λουρί, τον κρέμασε στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας.

6.16 Ο 33χρονος τηλεφωνεί στην άμεση δράση. Μέχρι τότε δεν είχε δεθεί, όπως είχε πει αρχικά στις καταθέσεις του, απλά είχε κολλήσει μια μονωτική ταινία στο στόμα, ώστε να δυσκολεύεται να μιλήσει.

Όταν πήγαν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί, τον βρήκαν πρόχειρα δεμένο, όπως ανέφεραν. Δεν μπορούσε να τον είχε δέσει έτσι ένας κακοποιός, γι' αυτό και βρέθηκε ένα μόνο αποτύπωμα στη μονωτική ταινία.

6.20 Ήρθαν οι πρώτοι αστυνομικοί και τους περιέγραψε όλο αυτό το σκηνικό που είχε φανταστεί και είχε σκηνοθετήσει, με βάση τη ληστεία που είχε σημειωθεί σε βάρος του εκπαιδευτή του στο Αλεποχώρι, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί.

Τα λάθη

-Η εφαρμογή στο κινητό του που μετρούσε τα βήματά του και έδειξε την υψομετρική διαφορά στην κίνησή του. Έτσι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τις ώρες που έλεγε ότι ήταν ακινητοποιημένος, φαινόταν ότι ανεβοκατέβαινε στο σπίτι, από το υπόγειο μέχρι τη σοφίτα.

-Η εφαρμογή στο ρολόι της Καρολάιν που έδειξε την ώρα που άφησε την τελευταία της πνοή.

-Η ανακολουθία στον χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό των καμερών. Ο δράστης είπε ότι αυτό έγινε κατά την είσοδο των ληστών γύρω στις 5 παρά 10, Όπως διαπιστώθηκε ήταν γύρω στις 01.30 όταν ο ίδιος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης, την έκοψε σε κομμάτια και όπως είπε στους αστυνομικούς την πέταξε στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι.