Skip to main content

Κλειδωμένος στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν - Τα νέα στοιχεία-ερωτήματα (vid)

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, διαπιστώθηκε πως την ώρα που ο πιλότος είπε ότι ήταν δεμένος, εφαρμογή στο κινητό του κατέγραφε βήματα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το Open, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια διαπιστώθηκε ότι τις ώρες που ο πιλότος αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ήταν δεμένος μέσα στο σπίτι, είχαν μπει ληστές, είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχαν σκοτώσει τη σύζυγό του, οι αστυνομικοί διακρίνουν στο κινητό του ότι καταγράφονται βήματα στην εφαρμογή.

Στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία των ανθρωποκτονιών βρίσκεται από το μεσημέρι ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, κλειδωμένος μαζί με δύο αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τού έχει γίνει σαφές ότι σήμερα πρέπει να δοθούν απαντήσεις στα νέα στοιχεία τα οποία έχουν ανακαλύψει οι αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας.

Οι άνδρες της αστυνομίας ζητούν από τον σύζυγο της Κάρολαιν είναι να απαντήσει στο τι ακριβώς συνέβη με βάση τις ώρες που ο ίδιος έχει αναφέρει.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, πριν από δύο ημέρες κατόπιν της έρευνας των αστυνομικών στο κινητό του πιλότου, διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος είχε εφαρμογή στο κινητό του για το μέτρημα βημάτων.

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια διαπιστώθηκε ότι τις ώρες που ο πιλότος αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ήταν δεμένος μέσα στο σπίτι, είχαν μπει ληστές, είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχαν σκοτώσει τη σύζυγό του, οι αστυνομικοί διακρίνουν στο κινητό του, ότι καταγράφονται βήματα στην εφαρμογή.

Έτσι οι αξιωματικοί ζητούν από τον 32χρονο τεκμηριωμένη απάντηση για το πώς γίνεται δύο φορές που κατέθεσε στην ΓΑΔΑ να είπε το πώς συνέβησαν τα πράγματα σύμφωνα με τη δική του περιγραφή και να υπάρχει τέτοιο στοιχείο.

Νωρίτερα, όπως αναφέρθηκε στην ενημέρωση στη ΓΑΔΑ, τα νέα στοιχεία δεν μπορούσαν να περιμένουν ενώ όπως έγινε γνωστό, η επιχείρηση της ΕΛΑΣ θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο ο λόγος που αυτό δε συνέβη ήταν για να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο.

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη το πρωί της Πέμπτης στην Αλόννησο, όπου σήμερα τελείται Τρισάγιο στη μνήμη της, προκειμένου να φέρουν στην Αθήνα τον σύζυγό της, που βρίσκεται εκεί, για να δώσει νέα κατάθεση.