Skip to main content

Γλυνιαδάκης: Η ομάδα θα εξοφλήσει τον κάθε παίκτη όπως εκείνη επιθυμεί

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ γνωστοποίησε πως η πλευρά του Συνδέσμου προχώρησε σε πρόταση προς τον ΠΣΑΚ όμως δεν υπήρξε κάποια συμφωνία.

Στην ευχέρεια των ομάδων θα οριστεί το ύψος των χρημάτων που θα λάβουν οι παίκτες, αφού δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τον ΕΣΑΚΕ, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Αρχικά, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής ανέφερε:

«Δεν έχουμε οικονομική συμφωνία και ούτε πρόκειται να έχουμε, με τον ΕΣΑΚΕ. Μια γραπτή συμφωνία που να διασφαλίζει ένα μέρος των δεδουλευμένων. Ο κάθε αθλητής θα διεκδικήσει σε συμφωνία με την ομάδα, αν έρθει σε συμφωνία, το ποσό που του αναλογεί, το υπόλοιπο».

Για το αν μπορεί να γίνει επανεκκίνηση στη Basket League: «Είναι πολύ επικίνδυνο, αφού ο ιός υπάρχει ακόμα. Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα. Σε σχέση με το ποδόσφαιρο, εμείς δεν πιεζόμαστε από μία παγκόσμια ομοσπονδία. Ούτε η ίδια η Euroleague δεν έχει πάρει απόφαση».

Για τις αμοιβές των παικτών: «Κάναμε μια πρόταση στον ΕΣΑΚΕ. Ζητήσαμε να μας ακούσουν και να συζητήσουμε στο ίδιο τραπέζι. Οι ομάδες δεν δέχθηκαν και έτσι αποφάσισε η κάθε ομάδα να εξοφλήσει τον κάθε αθλητή, όπως εκείνη επιθυμεί, κατά το δοκούν».