Skip to main content

Globalsat – Teleunicom: Οι καλύτερες οικιακές συσκευές και αξεσουάρ για σπίτι και κουζίνα

Η Globalsat – Teleunicom παρουσιάζει τις πρωτοποριακές οικιακές συσκευές και τα απαραίτητα αξεσουάρ κουζίνας: TCL, SENCOR & LAMART στη Θεσσαλονίκη.

H Globalsat - Teleunicom παρουσιάζει τα brands οικιακού εξοπλισμού TCL, SENCOR και LAMART, τα οποία διανέμει στην αγορά, σε όλες τις γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ενώ ταυτόχρονα είναι διαθέσιμα και μέσω του e-shop της. Τα brands που εκπροσωπεί ο όμιλος, εστιάζουν στην υψηλή τεχνολογία, ώστε η καθημερινή ζωή μέσα στο σπίτι να γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη, υιοθετώντας παράλληλα τη βιώσιμη κατανάλωση ενέργειας.

TCL, ένα από τα μεγαλύτερα brands ηλεκτρονικών ειδών παγκοσμίως.

Η TCL ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών. Είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες και ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο, με τις τηλεοράσεις να έχουν πλέον κατακτήσει την 3η θέση διεθνώς στον τομέα των πωλήσεων και την 2η θέση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Εδώ και 40 χρόνια, η TCL λειτουργεί τα δικά της κέντρα παραγωγής και έρευνας παγκοσμίως, με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό.

Τα τεχνολογικά αναβαθμισμένοι προϊόντα TCL, όπως οι σειρές πλυντηρίων F & P Series, δημιουργούν νέα δεδομένα στην καθαριότητα και τη φροντίδα των ρούχων, με απεριόριστες επιλογές στην πλύση και πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως SteamWash & SprayWash.

Τα ψυγεία TCL προωθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα, χάρις στην τεχνολογία AAT και τη λειτουργία Swing Flow. Παράλληλα, η λειτουργία Total No Frost, φροντίζει έτσι ώστε η θερμοκρασία να είναι πιο ομοιόμορφη στο ψυγείο και η κατάψυξη να μην παγώνει, ώστε να επιτυγχάνεται βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και ευκολία χρήσης.

Οι σειρές τηλεοράσεων C63, C73, C83 & C93, χαρίζουν κορυφαία εμπειρία θέασης ταινιών HDR, αθλημάτων και παιχνιδιών, χάρη στην ποιότητα ήχου Dolby Atmos και το υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα ONKYO. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τηλεοράσεις C73 55’’ & C83 65’’, έχουν βραβευτεί ως καλύτερο προϊόν με το βραβείο κύρους EISA 2022-23.

Η Sencor παρέχει προϊόντα σε πάνω από 55 χώρες παγκοσμίως και επεκτείνει συνεχώς τη γκάμα της, αφού σήμερα διαθέτει πάνω από 1.000 κωδικούς σε περισσότερες από 6 κατηγορίες προϊόντων, μεταξύ των οποίων είναι οι μικροσυσκευές κουζίνας, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς, προϊόντα ψύξης και θέρμανσης. H Sencor εισέρχεται συνεχώς σε νέες κατηγορίες, με την παραγωγή νέων προϊόντων που διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και καινοτομία, ενώ προσφέρει μεγάλη γκάμα χρωμάτων, προκειμένου οι οικιακές συσκευές να ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τα είδη διακόσμησης κάθε κουζίνας.

Αξεσουάρ Κουζίνας Lamart

Τα μοντέρνα αξεσουάρ Lamart αποτελούνται από μία μεγάλη γκάμα οικονομικών και έξυπνων εργαλείων για την κουζίνα. Συμπληρώνουν την εμπειρία της μαγειρικής στο σπίτι, χάρη στην κατασκευαστική τους ποιότητα και το εκλεπτυσμένο design τους.

Ο σχεδιασμός τους βασίζεται στη δουλειά και τη φιλοσοφία του γνωστού Γάλλου chef, Piere Lamart.

Ανακαλύψτε τις ηλεκτρικές συσκευές TCL, τις μικροσυσκευές SENCOR και τα αξεσουάρ LAMART στη Θεσσαλονίκη

H ομάδα του Home Appliances της Globalsat-Teleunicom, βρίσκεται με ενθουσιασμό στη Θεσσαλονίκη, στην παράλληλη έκθεση που πραγματοποιείται στο Porto Palace Thessaloniki για δύο Σαββατοκύριακα (10-11/09 και 17-18/09) και έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα κορυφαία προϊόντα ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών ειδών των brand της, στους εκπροσώπους της Retail αγοράς της Β. Ελλάδας. Η παράλληλη έκθεση που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για τους εκπροσώπους των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων της Βόρειας Ελλάδας να δουν από κοντά τα προηγμένα προϊόντα, να γνωριστούν με την εμπορική ομάδα του Ομίλου και να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες εποικοδομητικής συνεργασίας!

Λίγα λόγια για τον όμιλο Globalsat – Teleunicom

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat - Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο της ψηφιακής επανάστασης. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου Globalsat – Teleunicom σε νέες αγορές, η Globalsat ξεκίνησε το 2020 τη συνεργασία της με την Blink Charging Hellas, αναλαμβάνοντας, ως εμπορικός αντιπρόσωπος, την ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα. Παράλληλα μέσω των θυγατρικών Retail and more και Anadisis Smart, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail), καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα μέσω της Retail and more, υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά και μέσω της Anadisis Smart, και το brand WinSmart, προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές στοιχηματικών εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), βασιζόμενη σε ειδικές στρατηγικές για τον εκάστοτε πελάτη.

Μάθετε περισσότερα:
#globalsat-teleunicom
Globalsat-Teleunicom Group Companies Website | LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube
Sencor Facebook | Instagram
Lamart Facebook | Instagram