Skip to main content

Δωρεάν μαθήματα κατάδυσης στο κολυμβητήριο Συκεών (φωτο)

Πρόκειται για τα δωρεάν μαθήματα κατάδυσης που θα πραγματοποιηθούν, τον ερχόμενο μήνα, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών.

Βουτιά στην πισίνα, όχι με μαγιό, αλλά με ειδική στολή και φιάλες οξυγόνου θα μπορούν να κάνουν τον Αύγουστο οι λάτρεις του υγρού στοιχείου στο δήμο Νεάπολης – Συκεών.

Πρόκειται για τα δωρεάν μαθήματα κατάδυσης που θα πραγματοποιηθούν, τον ερχόμενο μήνα, στο δημοτικό κολυμβητήριο Συκεών.

Οι πολίτες, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα «Try Scuba Pool» θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν καταδύσεις στην πισίνα του κολυμβητηρίου με τη βοήθεια των εκπαιδευτών της NGUE - Northern Greece Underwater Explorers, η οποία επιλέχθηκε κατόπιν δημόσιου διαγωνισμού.



Τα μαθήματα θα δοθούν τρεις Κυριακές και θα ξεκινήσουν από τις 5 του Αυγούστου. Θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο δημοτικό κολυμβητήριο Συκεών, όχι μόνο δημότες.

«Πρόκειται για το μοναδικό ίσως δημοτικό κολυμβητήριο στη χώρα που προσφέρει μαθήματα καταδύσεων. Ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει, θα δούμε πως θα συνεχίσουμε το πρόγραμμα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης – Συκεών Δημήτρης Απατσίδης, σημειώνοντας πως ο δήμος θέλει το κολυμβητήριο να είναι ανοιχτό για όλους και με πολλές δράσεις.  

Όπως εξήγησε ο κ. Απατσίδης, θα μπαίνουν κατά ομάδες 6-8 ατόμων μέσα στην πισίνα, με τις στολές τους και τις φιάλες και θα παίρνουν μια πρώτη εμπειρία κατάδυσης.

Το πρόγραμμα στην αρχή αφορά μόνο ενήλικες, ενώ, εάν ολοκληρωθεί με επιτυχία, θα συνεχιστεί και σε μικρότερες ηλικίες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Δημοτικό Κολυμβητήριο Νεάπολης-Συκεών
Λεχόβου 7, Συκιές (περ. Κρυονερίου) – Τηλ.: 2310.200327